Hoe overleef ik 'A State of Trance 600'?

Peter Güldenpfennig | 3 april 2013
events


Zaterdag 6 april zal 'A State of Trance 600' plaatsvinden in Den Bosch. Om de avond zo soepel mogelijk te laten verlopen vind je hier extra informatie. Wij wensen je alvast veel plezier!

Voor de mensen met Warm-up tickets en VIP tickets: de opwarm-sessie van Armin van Buuren start om 20.00 uur. Zorg ervoor dat je op tijd bent. Dit voorkomt onnodig wachten en zo haal je het maximale uit je avond. De deuren van het officiële A State of Trance 600 feest gaan open om 21.00 uur. De toegang zal sluiten om 04.00 uur.

TICKETS

Er zijn verschillende soorten tickets. Zorg ervoor dat je weet bij welke ingang je moet zijn:

- Normale tickets ga naar de hoofdingang : 'Entrance'
- Warm-up Tickets ga naar ingang : 'Warm-up / VIP / guest'
- VIP/guest Tickets ga naar ingang: 'Warm-up / VIP / guest'

Iedereen die Normale-, Warm-up- of VIP/guest-tickets heeft gekocht in combinatie met een hotel-arrangement volgt dezelfde aanwijzingen als hierboven aangegeven.

LOCKERS

Tijdens ASOT600 zullen er lockers aanwezig zijn om spullen in op te slaan.

Kosten:
€ 12,00 (incl. €5 borg) voor een standaard (dames) locker (2-3 jassen)
€ 13,50 (incl. €5 borg) voor een grote locker (3-4 jassen)

MUNTEN

Eten en drinken moet worden betaald met speciale munten. Deze zijn verkrijgbaar bij meerdere verkooppunten (in de zaal en bij de ingang) en kunnen worden gekocht met cash en middels pinautomaten (pinkaart en creditcard). De prijs van een munt is € 2,75. Voor vier munten betaal je € 11,-. Resterende munten aan het eind van de avond zijn niet inwisselbaar. De aanwezige pinapparaten zijn alleen geschikt om munten mee te kopen, het is niet mogelijk om hier regulier geld uit te halen.

CAMERA'S

Een normale (digitale) camera is toegestaan. Het is verboden om professionele fotospullen mee te nemen, tenzij hier van tevoren goedkeuring aan is gegeven.

LEEFTIJD

Voor toegang tot ASOT600 moet je minstens 18 jaar zijn op het moment dat het feest plaatsvindt. Bij twijfel zal er om identificatie worden gevraagd. Als je jonger dan de minimumleeftijd bent zal toegang tot ASOT600 worden geweigerd.

ZERO TOLERANCE

Tijdens ASOT600 zal de overheid een 'zero tolerance' beleid handhaven. Dit betekent dat alle drugs (inclusief softdrugs) verboden zijn. Wij adviseren geen drugs mee te nemen . Bezoekers waarbij drugs worden aangetroffen zullen toegang tot het feest worden geweigerd en worden overgeleverd aan de politie.

REGELS WAT BETREFT ROKEN

Roken is niet toegestaan in openbare ruimtes. Daarom heeft de organisatie een rookruimte gecreëerd in de Brabanthallen. Let op dat het hier alleen is toegestaan om sigaretten te roken. De rookruimte is te vinden door het volgen van de aanwijzingen op de plattegrond.

ADRES

Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch
Nederland
www.brabanthallen.nl

REIZEN & ROUTE

Volg borden BRABANTHALLEN

Reizen met openbaar vervoer? Klik hier.

Reizen per bus? Event Travel heeft meer dan 150 opstapplekken. Reserveer je bus- of combinatietickets hier.

Route met de auto: klik hier.

Route met de trein: Kom met de trein naar A State of Trance in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch. De Brabanthallen zijn op ca. 10 minuten loopafstand van het station van 's-Hertogenbosch. NS bereidt zich voor op veel extra reizigers en zet daarom extra lange treinen in.

Werkzaamheden aan het spoor tussen Utrecht Centraal en 's-Hertogenbosch: Vanaf zaterdag 6 april tot en met zondag 7 april is er geen treinverkeer mogelijk tussen Utrecht Centraal en 's-Hertogenbosch. Je kunt omreizen via Nijmegen en Breda. Houd wel rekening met een extra overstap en een langere reistijd.

Reis daarom:
• Tussen Amsterdam en 's-Hertogenbosch via Nijmegen
• Tussen Schiphol Airport en 's-Hertogenbosch via Breda (Fyra, de hogesnelheidstrein is toeslagvrij)

Nachttreinen: Treinen rijden de hele nacht vanaf 's-Hertogenbosch en hebben goede verbindingen met andere grote steden in Nederland. Een op zaterdag gekocht retourticket is geldig tot 04.00 uur zondagochtend. Voor de eerste treinen klik hier.

Reizen met een e-ticket: Ontdek hoe makkelijk het is om te reizen met een e-ticket. Je kunt van tevoren je retourticket kopen.

Reisadvies: Zodra je onderweg bent kun je kijken op mobiel.ns.nl voor de laatste reisinformatie.

PARKEREN

Volg borden P-BRABANTHALLEN
Je kunt je auto bij de locatie parkeren. Zorg ervoor dat je de borden P Parking volgt. De kosten voor het parkeren bedragen € 10,-. Koop je parkeerkaart bij voorkeur van tevoren, klik hier.

MERCHANDISE

Koop nu je ASOT 600 merchandise hier.
Je vindt de perfecte samenstelling en track selectie op A State of Trance 600, een 2CD mixalbum met daarop een gloednieuw jaar in trance. Als je deze essentiële plaat nog niet hebt zorg dat je deze koopt bij de merchandise stand tijdens ASOT600 in Den Bosch. Als je daar toch bent, check dan ook de ASOT600 shirts en andere speciale aanbiedingen! Betaling is hier alleen mogelijk met contant geld.

LIVESTREAM AUDIO EN VIDEO

Voor de thuisblijvers en voor iedereen die niet aanwezig kan zijn in Den Bosch is er een live video en audio stream via live.astateoftrance.com. Een compilatie van A State of Trance Den Bosch zal op donderdag 11 april te zien zijn op Veronica TV om 00:00 uur. Kom alvast in de stemming deze donderdag door om 00:00 uur te kijken naar A State of Trance 600 New York op Veronica TV.

PLATTEGROND

- De organisatie heeft bij de ingang een balie opgezet waar je munten kunt kopen.
- Zorg ervoor dat je bewust bent van het éénrichtingsverkeer in de locatie. De looproutes kun je zien op de plattegrond hieronder.
- De plattegrond wordt bij de ingang van de locatie uitgereikt.
- Download hier alvast je plattegrond en timetable.

ASOT600-plattegrond

 

ASOT600-lineup

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws