Partyoverzicht 6 en 7 december

Rick Francissen | 5 december 2013
events


Sinterklaas is de grens nog niet over of er staan al weer wat andersoortige feesten voor de deur waar je zowel op techno-, house-, hardstyle- als hardcoregebied niets te kort komt.

Focus - The Lost City

Om te beginnen kun je vrijdag 6 december in Rijssen naar Focus – The Lost City. Net als ieder jaar kun je de eerste vrijdag van december in Lucky uit je dak gaan op dit feest met onder andere Radical Redemption, Angerfist, Frequencerz en E-Force. Ook is er een zaal met nieuw dj-talent.

Omelette du Frenchcore

In Breda kun je De Graanbeurs bezoeken als je van frenchcore houdt. Met drie verschillende areas en dj's als Ressurection, 4Riot, Mr. Forte en Dr. Peacock belooft dit een ruige avond te worden. Omelette du Frenchcore dus.

Ghosttown

Op zaterdag is Ghosttown het perfecte feest om uit je dak te gaan op (early) hardcore. In Central Studios in Utrecht zal op 7 december de twintigste verjaardag worden gevierd van dit hardcore-concept. Hiermee is het een van de langstlopende concepten in de hardcore ter wereld. Dit jubileum zal gegarandeerd een echte knalle rworden als we de line-up met onder andere The Dreamteam, Predator, Korsakoff en Nosferatu bekijken.

ST8MENT

Ook in Eindhoven kun je voor de hardere stijlen terecht. In de Effenaar is op 7 december ST8MENT. De line-up wordt hier aangevuld door raw-hardstyle dj's: Reactiv, Adrenalize, Frequencerz, Chain Reaction en Jack of Sound.

Overdrive

Om de feesten in de hardere stijlen af te sluiten is er ook nog Overdrive in Rotterdam. In Eclipse komen hardstylegrootheden Coone, B-Front, Radical Redemption en Zany langs.

Mysterious

Voor de wat rustigere muziek ben je in Rotterdam ook op de juiste plek. In Maassilo vindt namelijk de 2 year anniversary plaats van Mysterious. Voor de eerste keer in twee jaar is het evenement volledig uitverkocht in de voorverkoop en wordt het in ieder geval een volle bak. Dat komt de gezelligheid vaak ook nogal ten goede.

Liberty presents: Justin Prime & Baggi Begovic

Heb je geen kaartje kunnen bemachtigen voor Mysterious, dan kun je altijd nog naar Club Liberty in Aalsmeer. Justin Prime, Baggi Begovic, Bobby Burns en Kid Vicious zorgen ervoor dat je alsnog kunt genieten met hun progressive en electro house.

Time Warp 2013

Alle techno-liefhebbers zijn dit weekend in Utrecht op de juiste plaats. Het jaarlijkse indoor festival Time Warp vindt hier plaats op 7 december. De organisatie pakt zoals ieder jaar groots uit met een enorme line-up van allerlei techno dj's. Deze staan verdeeld over zes verschillende areas met allemaal een eigen thema.

90's Forever

Zijn al deze locaties onbereikbaar en woon je in het zuiden van het land, dan kun je naar Mecc in Maastricht. Hier vindt 90's Forever plaats. Hier zullen onder meer Big Rob, Kicken, Sash en Haddaway classics uit de jaren '90 voorbij laten komen.

Kortom, dit weekend zijn er meer dan genoeg feesten te bezoeken in Nederland. Ongeacht je muzieksmaak is er deze vrijdag en zaterdag sowieso iets leuks te vinden. Wij kijken alweer uit naar het weekend en zullen verslag doen van deze feesten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws