Partyoverzicht zaterdag 25 januari

Peter Güldenpfennig | 22 januari 2014
events


Dit weekend bezoeken we op zaterdag een aantal hele vette feesten, verschillend van hardstyle tot techno en trance. Er is dus sowieso wat leuks te vinden ongeacht je muzieksmaak. Wij hebben een overzicht voor je gemaakt van de feesten waar wij sowieso bij zijn en waarvan wij denken dat je ze niet mag missen.

X-Qlusive: Brennan Heart

Houd je van hardstyle, dan moet je komend weekend naar de Heineken Music Hall. Q-dance organiseert hier een nieuwe X-Qlusive, en deze keer voor niemand minder dan Brennan Heart. Je kan bijna niet meer om hem heen met hits als 'Lose My Mind' en 'Imaginary'. Buiten zijn eigen set kun je ook genieten van Adaro, Atmozfears, Code Black en Isaac, om maar wat uit de line-up te noemen. Kortom, dit feest wil je niet missen.

ST8MENT presents Coone: Global Dedication

Voor de hardstyle fans die het liever wat zuidelijker zoeken is een bezoekje aan ST8MENT presents Coone: Global Dedication zeer de moeite waard. Outlander zal op deze avond het spits afbijten, gevolgd door het Noorse duo Da Tweekaz. Vervolgens zal de man van de avond, Coone, in anderhalf uur laten zien wat zijn album precies inhoud. Hard Driver, de man die het Hard Bass anthem van dit jaar heeft gemaakt, zal na Coone draaien. De avond wordt afgesloten door uprising raw talents Phuture Noize.

Trance Nation

Heb je wel zin in melodieuze muziek, maar is hardstyle toch niet helemaal jouw ding, dan is Trance Nation wellicht leuk om naartoe te gaan. Op deze vijftiende editie pakt de organisatie groot uit in The Sand in Amsterdam. Op de line-up staan bijvoorbeeld Jan Johnston, Simon Patterson en trance legende Paul van Dyk. Ook belooft de organisatie dat er bijzondere lichtvisuals en lichtshows zullen zijn zoals die thuishoren op een goed trance feest.

Soenda Indoor

Heb je helemaal niks met die melodische vrolijke muziek en feest je liever op muziek die meer gefocust is op de beat van een track, dan zit je goed in Utrecht. Soenda Indoor opent 2014 hier in stijl door (inter)nationale techno artiesten uit te nodigen in Central Studio's. Alan Fitzpatrick en Monoloc zijn hier nog maar een voorbeeld van. Twee zalen in Central Studio's en nog een afterparty in club Lux beloven hiermee een techno feest van kwaliteit.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws