Word abonnee en win het Winterkriebels VIP pakket

Peter Güldenpfennig | 22 januari 2014
headlines


Clublife Magazine Winterkriebels VIP pakketPartygangers en danceliefhebbers opgelet: wil jij het Winterkriebels VIP pakket hebben en tegelijkertijd het leukste, dikste en best gelezen partymagazine van de Benelux op je deurmat horen vallen? Let dan even op, want als je voor 31 januari abonnee wordt van Clublife Magazine maak je kans op het Winterkriebels VIP pakket.

Dit VIP pakket bestaat uit zes kaarten voor Winterkriebels en een envelop met drankmunten. Met andere woorden: jij en vijf vrienden gaan uit je dak op een van de vetste evenementen deze winter en je wordt ook nog eens op de hoogte gehouden over jouw favoriete dj's, dj gear, gadgets, fashion, games en alles wat je maar bezighoudt op het gebied van party's en lifestyle.

Klik hier om abonnee te worden!

Winterkriebels

Op 8 februari vindt Winterkriebels plaats in de Central Studio's in Utrecht.
In Studio 1 is het thema The Next Generation DJ's. Hier zullen Blasterjaxx, Roul & Doors, Mitchell Niemeyer, Bassjackers en Quentin van Honk je warm houden in het winterse Winterkriebels-decor. Sandro Silva zal Studio 1 met een knalset afsluiten.

In Studio 2 luidt het thema Eclectic Paradise. Zoals de naam al doet vermoeden kun je hier van alles verwachten. Hier kun je genieten van DJ Dyna, The Partysquad, Yellow Claw en Vato Gonzalez & MC Tjen.

Goodies

Met het Winterkriebels VIP pakket houdt het nog niet op, want als je voor 31 januari lid wordt maak je ook nog eens kans op een 2pack Muchachomalo boxershorts van Boxers.nl en twee kaarten voor een event naar keuze op Clubjudge.com. Eigenlijk is er geen reden om niet lid te worden, toch? Wees er wel snel bij, want deze actie loopt maar tot 31 januari.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws