Partyoverzicht 31 januari en 1 februari

Rick Francissen | 30 januari 2014
events


Na een kleine rustperiode in januari komen er aankomend weekend weer grote feesten aan. Wij lichten een paar feesten uit die je absoluut niet mag missen!

Hard Bass

Dit gigantische harstyle feest dat één keer per jaar plaatsvindt in het Gelredome vindt dit jaar plaats op zaterdag 1 februari. Ook deze editie zijn er vier keer vier dj's samen geprogrammeerd wat ongetwijfeld zorgt voor een viertal waanzinnige sets. Vanaf 23:00 's avonds tot zeven uur 's ochtends hoor je muziek van team green, blue, yellow en red die bestaan uit de volgende dj's:

Team Green (23:00 – 01:00)
Bass Modulators
Atmozfears
Max Enforcer
Frontliner (live)

Team Blue (01:00 – 03:00)
Coone
Noisecontrollers
Code Black
Psyko Punkz (live)

Team Yellow (03:00 – 05:00)
Brennan Heart
Ran-D
Hard Driver
Wild Motherfuckers (live)

Team Red (05:00 – 07:00)
Adaro
Phuture Noize
Titan
Minus Militia (live)
Hosted by DV8

Duikboot x Natural Wave

In Breda zijn dit weekend ook twee goede feesten te bezoeken. Op vrijdag kun je naar De Graanbeurs, want daar staan bijvoorbeeld Detroit Swindle, De Sluwe Vos en Nuno Dos Santos. Een heerlijke mix van deep- en techhouse dus.

Next Feel The Sound (3rd edition)

Voor de derde keer vindt dit weekend ook Next Feel The Sound plaats in Breda. Evenals de vorige editie zal het feest gehouden worden in het Avenue Theater. Onder andere Roog, La Fuente en Ralvero draaien hier deze avond. Een sterke line-up voor een mooie clubavond.

Knaltival

Een stukje verderop in Brabant vind je Knaltival dat in poppodium 013, dat verwijst naar de stadscode van Tilburg, gehouden wordt. De grootste Nederlandse party dj FeestDJRuud is de grote man achter dit concept en heeft al eerder stages gehost op onder andere Stereo Sunday, XO Live en Festyland. Deze editie nodigt hij The Partysquad, David Ghetto, Naffz, DJ Java en D.MC uit om samen met hem een goed feest neer te zetten in Tilburg.

Kletskoek

Voor iedereen die nu al verlangt naar het festivalseizoen waarin je weer lekker overdag kunt feesten organiseert First Vision komende zaterdag Kletskoek in Beachclub Sunrise in Einhoven. Van twee uur 's middags tot elf uur 's avonds kun je uit je dak gaan op muziek van Wankelmut, Remy, Mike Mago en nog veel meer. Ook hier een een heerlijke mix tussen deep- en techhouse dus.

Crazy Sexy Cool

In de Maassilo in Rotterdam komen ook enorm veel artiesten bijeen om maarliefst vier areas te vullen met het beste van (latin-) house, urban, electro en progressive. Met headliners als Quintino, Roul and Doors, Franky Rizardo, The Partysquad en Superior staat het bijna vast dat dit een geslaagd feest wordt.

Dirty Dutch | Back To The Original Core

Op zaterdag viert Dirty Dutch haar tiende verjaardag. De line-up voor dit feest is nog niet bekend, maar bijna zeker is dat frontman Chuckie vrienden zal uitnodigen om samen met hem deze mijlpaal te vieren in de Heineken Music Hall. Daarbij staat er een bijzondere 3d-lichtshow gepland. Hoe dit er in de praktijk uit gaat zien weten we niet, maar het klinkt erg spectaculair.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws