Nieuw artiestenplatform Future Music Talent aanwezig tijdens Dancefair

Peter Güldenpfennig | 14 februari 2014
events


In samenwerking met Powerhouse Music is ook het nieuwe artiestenplatform Future Music Talent (FMT) aanwezig op de beursvloer van Dancefair. Zowel begininnede als gevestigde dj's, artiesten, producers en danceliefhebbers in het algemeen kunnen terecht bij het team van (FMT) voor advies en richting.

Of het nu gaat om vragen over je rechten en plichten als artiest, licenties, publiek aan je binden en opvallen tussen de stroom aan releases, via FMT en de partners die zij hebben worden artiesten goed begeleid op weg naar een succesvolle carrière.

Op hun stand kun je je demo laten beluisteren door Powerhouse Music, kun je vragen over publishing stellen en hoor je alles over wat er bij komt kijken om succesvol te worden in de muziekindustrie. Hiervoor zijn experts aanwezig van onder andere Talpa Music. Ook GLOWINTHEDARK, Alvaro, Leroy Styles en We Are Loud zijn aanwezig. Naast dj-sets kun je ze ook vragen stellen tijdens een meet & greet onder het genot van een drankje.

Dancefair

Clublife EDM Magazine is officieel mediapartner van Dancefair 2014 op 15 en 16 februari in de Jaarbeurs Utrecht. Logischerwijs zijn we beide dagen groots aanwezig en doen we uitgebreid verslag vanaf de beursvloer. De kans is bijzonder klein dat je ons niet tegenkomt. We hebben een eigen stand, maar we zullen ook overal op de beurs ons gezicht laten zien zodat thuisblijvers niets hoeven te missen! Hiervoor hebben we een speciaal dossier aangemaakt op onze website, waarin we je op de hoogte houden van het allerlaatste nieuws vanaf de beursvloer.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws