Nicky Romero & Protocol Recordings present: 'Amsterdam Reboot'

Sanne Ruhaak | 18 april 2014
events


Wat: Nicky Romero & Protocol Recordings present: 'Amsterdam Reboot'protocol189
Waar:
 AIR, Amsterdam
Wanneer: 26 april 2014, 22.00 – 05.00 uur
Prijs: 17,50 euro (voorverkoop)
Line-up: Nicky Romero, Don Diablo, The Partysquad, John Christian, Ravitez, David Ghetto, Weslo, Boehmer

Nog geen plannen voor Koningsnacht? Mooi want als je echt uit je dak wilt moet je in AIR zijn. Daar slaan de club, Protocol Recordings en Kingsday Festival namelijk de handen ineen om ervoor te zorgen dat jij je eerste Koningsdag nooit meer zult vergeten.

Betere line-ups zal je in de stad niet vinden. Nicky Romero presents: Protocol Recordings ‘Amsterdam Reboot’ is namelijk een opeenstapeling van internationale top-artiesten, met natuurlijk headliner Nicky Romero aan het roer. Samen met hem zullen onder andere Don Diablo, The Partysquad, John Christian, Ravitez en vele anderen in AIR optreden. Kingsday Festival neemt onder andere Weslo, Boehmer, Naffz en special guests vanaf het festival mee naar AIR 2.

Amsterdam kleurt oranje om de verjaardag van onze koning te vieren, en AIR kroont Nicky Romero tot ‘koning van de dansvloer’. Amsterdam maakt zich op voor één van de onbetwiste hoogtepunten van het Koningsdag-weekend. Handig is de locatie van de club: centraal in de stad loop je zo van je vorige feestje de dansvloer op.

We kunnen je eigenlijk maar één ding aanraden: zorg dat je nog een beetje fit bent zaterdagavond en scoor tickets voordat ze zijn uitverkocht. De tickets koop je hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws