Op bezoek bij de ADE 2014 openingsborrel

Peter Güldenpfennig | 16 oktober 2014
events


Clublife Magazine werd uitgenodigd voor de ADE openingsborrel, die georganiseerd werd door onder andere Alda Events, Revealed Recordings, Cloud9 en Anna Agency. Hartstikke leuk en dus stonden we woensdagavond in het Andaz Hotel te genieten van een drankje terwijl we in gesprek raakten met diverse mensen uit de internationale dance-industrie.

Intieme en huiselijke sfeer

ADE OpeningsborrelEen openingsborrel als deze is natuurlijk uitermate geschikt om te netwerken en dat gebeurde dan ook volop. Dat terwijl onder meer Dannic en Hardwell los gingen achter de decks. Gaaf is dat de dj’s niets 'moesten' en er niets van hen verwacht werd. Daardoor draaiden ze eigenlijk alleen maar beter. Geen, of amper, hits tijdens de set van zowel Dannic als Hardwell, maar soms diepe en soms funky house. Ook hiphop kwam voorbij, erg vet! Leuk om te zien dat de dj’s zich prima vermaakten, het gaf de avond een intieme en huiselijke sfeer.

Een druk ADE

De voltallige dance-industrie was hier aanwezig. Zo kwam Armin van Buuren nog kijken, terwijl hij deze avond toch echt nog een gevulde Heineken Music Hall moest aandoen tijdens de Armada Night. Ook Dyro was uiteraard aanwezig en leek zich prima te vermaken. Wij raakten ondertussen met zoveel mensen aan de praat, waarbij iedereen, echt iedereen, enthousiast vooruit keek naar een druk ADE 2014.

Netwerken tijdens ADE

Tijdens ADE wordt er heel wat genetwerkt, zoals op deze avond. In Clublife Magazine 3.2014 geven we in onze ADE-sectie heel wat tips om succesvol te netwerken tijdens ADE. Ook vind je er allerlei andere handige informatie om het meeste uit jouw ADE te halen. Clublife Magazine 3.2014 kun je hier bestellen!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws