Naar de beste party's overal in de wereld met Destination Clubbing

Eveline Meijer | 10 april 2015
events


Heb jij al vakantieplannen? Nog niet? Dat komt mooi uit, want Destination Clubbing helpt je graag op weg. Bij het woord ‘reisbureau’ denk jij waarschijnlijk aan stoffige kantoortjes waar je enkel en alleen familietripjes naar Zuid-Frankrijk kunt boeken. Op zich niets mis mee, maar dan ken je Destination Clubbing nog niet! Tot 2009 was er geen enkel reisbureau ter wereld dat gespecialiseerd was in clubs, festivals en feestelijke vakantie bestemmingen en dat was dan ook de voornaamste reden dat Destination Clubbing werd opgericht. Het concept van Destination Clubbing sprak wereldwijd jongeren aan die op zoek waren naar een feest of net iets meer dan een standaard jongeren vakantie. Traditionele reisbureaus boden de jongeren niet de vakantiedeals waarnaar zij op zoek waren.

Crazy

Gek, gekker, gekst. Dat is misschien wel de beste omschrijving van Destination Clubbing. Van een budget hostel tot een superdeluxe hotel, met de bus of met het vliegtuig, van Barcelona tot Miami, deephouse of hardstyle... Bij Destination Clubbing ben je aan het juiste adres.

Destination Clubbing

Party

Het moge duidelijk zijn, Destination Clubbing heeft maar één motto en dat is: feesten! Dankzij ervaringen, touroperators en belangrijke spelers in de wereld van muziek en entertainment die allemaal deel uitmaken van het team van Destination Clubbing, kan het reisbureau de meest veeleisende party animals adviseren.

Festivalkaarten

Maar naast geheel verzorgde vakanties kun je bij Destination Clubbing ook terecht voor festival tickets plus vervoer en/of overnachting én voor stedentrips met tickets of gastenlijstplekken voor clubs in de desbetreffende stad. Wil je dus graag op vakantie én naar je favoriete festival tegelijk? Houd onze website dan goed in de gaten, want zondag verschijnt de top 5 festivals via Destination Clubbing!

Voor meer informatie kijk je op de website van www.destinationclubbing.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws