Ga wereldwijd naar festivals met Destination Clubbing!

Lucas Boon | 27 mei 2015
events


De zomer komt nu wel heel dichtbij. De festivals schieten de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond, wat maakt dat er ieder weekend ergens wel iets de doen op verschillende plekken in het land. Ben je gek op festivals, maar zoek je het liever buiten de grens? Dan moet je misschien maar eens overwegen om een vakantie via Destination Clubbing te boeken.

Geen enkel reisbureau ter wereld is gespecialiseerd in clubs, festivals en feestelijke vakantie bestemmingen. Dit is dan ook de voornaamste reden dat Destination Clubbing in 2009 is opgericht. En nu de zomer angstvallig dichtbij komt, nemen we graag even de vijf vetste evenementen met je door:

Weather Festival - 4 tot 6 juni

Weather Festival
Het Weather Festival is een evenement waar de inwoners van Parijs trots op mogen zijn. De beste dj's worden namelijk samen gebracht en ondersteund door lichtshows. Het festival is slechts drie jaar oud maar nu al super bekend door de kwaliteit van de eerdere jaren! De line-up is netzo magisch als de voorgaande jaren zodat deze zomer van 2015 je weer net zo dik feest kan bieden! Ga voor meer informatie naar de pagina van Weather Festival.

Berlin Summer Rave - zaterdag 13 juni

Berlin Summer Rave

In 2015 wil Berlijn haar status van rave-hoofdstad van Europa opnieuw onderstrepen! Ben je op zoek naar het technoparadijs? Zoek dan niet verder! Ga voor meer informatie naar de pagina van Berlin Summer Rave.

Sensation NL - zaterdag 4 juli

Sensation NL

Blijf je toch liever in het Nederlandse? In de Amsterdam ArenA op 4 juli 2015, kleed je in het wit en dans de hele nacht door op Sensation! Het concept is niet moeilijk maar wel te gek: Electro DJs in de ArenA tegenover duizenden feestgangers gekleed in het wit voor een super vette uitstraling. Dit feest voor alleen volwassenen raakt je emotie de gehele nacht, eentje die je niet snel zal vergeten. Ga voor meer informatie naar de pagina van Sensation NL.

Laundry Day Antwerpen - 5 september

Laundry Day Antwerpen

De achttiende editie van Laundry Day belooft een non-stop dance-ervaring te worden. Begin met het ontdekken van alle verschillende muziekstijlen: house, urban, hardstyle, electro, techno en drum ‘n bass. Je zult één van de duizenden fans zijn die het festival elk jaar trekt, klaar om de hele dag te dansen. Laundry Day is zo gegroeid dat in 2015 is gekozen voor een grotere locatie. Ga voor meer informatie naar de pagina van Laundry Day.

Electrobeach Kroatië - 2 tot 6 augustus

Electrobeach Kroatië

Papaya, een van de meest bekende open-air clubs in Kroatië, verwelkomt het Electrobeach Croatia Festival met open armen voor deze 2e editie. Dit edm festival wordt gehouden tussen de palmbomen in een geweldige omgeving. Een week vol intensief clubbing en dat alles onder de heerlijk zon van Pag eiland. Ga voor meer informatie naar de pagina van Electrobeach.

Voor meer informatie over deze feesten check www.destinationclubbing.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws