De toekomst van TomorrowWorld

Mark Hofman | 9 oktober 2015
events


Beeld: TomorrowWorld

Twee weken geleden liep TomorrowWorld 2015 uit op een natte boel. Veel mensen waren behoorlijk ontevreden over de organisatie, omdat duizenden mensen zaterdagavond een aantal uur op het parkeerterrein vast zaten. Er was geen onderdak, geen eten of drinken en er was geen vervoer. De organisatie van het festival reageerde op het voorval, en nu doet de burgemeester van de Chattahooche Hills dat ook.

Tom Reed staat nog steeds achter het festival en wil niet dat het evenement volgend jaar niet meer doorgaat. Daarover zegt hij het volgende:

'We respect property rights here and people are allowed to do what's legal on their property, but they have to do it in a way that doesn't cause problems for their neighbors.'

tomorrowworld

Het feest gaat volgend jaar dus gewoon door, maar een herhaling van dit jaar wil niemand. Reed legt uit waarom een herhaling van dit jaar, niet aan de orde is.

'What we're working on is figuring out exactly what caused those problems this year and then setting up processes to make sure they don't happen again'

Dat zowel de burgemeester als de organisatie willen dat het festival doorgaat is niet zo gek, de bezoekers zullen de regio ongetwijfeld een flinke economische boost geven. Of de voorvallen tijdens de 2015-editie gevolgen gaat hebben, zullen we ongetwijfeld weten als de data van 2016 bekend gemaakt worden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws