De hele line-up en alle settijden van UMF

Mark Hofman | 14 maart 2016
events

Wat zijn we blij! Het duurt niet heel lang meer voordat het festivalseizoen officieel afgetrapt wordt. Dat doen we natuurlijk met het Ultra Music Festival in Miami. De organisatie van het festival had al de phase 1 en phase 2 line-up bekend gemaakt, maar met de bekendmaking van de phase 3 line-up en de settijden kunnen we ons helemaal voorbereiden op het Ultra Music Festival 2016!

De hele line-up van UMF

De phase 3 line-up van het Ultra Music Festival voegt maar liefst nog eens 70 artiesten toe aan de lijst die al bekend was, waardoor het festival overduidelijk de grootste van de wereld is. Tijdens de phase 2 bekendmaking werden ook de stages van het festival bekendgemaakt. De stages worden gevuld met artiesten als Blasterjaxx, Borgeous, Don Diablo, Markus Schulz en Fedde Le Grand. De mainstage wordt op vrijdag afgesloten door Martin Garrix, op zaterdag door Hardwell en op zondag door een b2b-set met Pendulum en Knife Party.

Settijden

Naast de line-up zijn ook de settijden van UMF 2016 bekendgemaakt. Zo trapt Julian Jordan om 4 uur in de middag af op de mainstage en sluit Martin Garrix af om elf uur in de avond. Check de volledige line-up + settijden hieronder!


Helaas voor de fans die nog een ticket willen scoren: deze zijn uitverkocht, maar er zijn nog wel een aantal VIP-tickets te koop! Voor een kleine €1120,- beleef jij het weekend van je leven...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws