Wild Noize Weekender: 28 uur lang techno

Wouter de Vink | 14 maart 2016
events

Wild Noize Weekender

Wild Noize debuteert deze zaterdag in het Klokgebouw in Eindhoven. En hoe! Maar liefst 28 uur lang kun je helemaal uit je plaat gaan op dikke techno-beats in het zuiden van het land. Het feest start in het Klokgebouw en gaat daarna door in Arcade in Eindhoven. Hier kun je genieten van onder andere De Sluwe Vos, Ben Sims, Octave One en nog vele anderen. Een overvolle programmering dus, wat zelfs voor de doorgewinterde raver een flinke uitdaging zal zijn.

Wild Noize vult je hele weekend

Nadat Wild Noize enkele feesten in onze hoofdstad heeft gehouden, besloot de organisatie om voor deze editie naar Noord-Brabant te trekken. “En als je dat doet, dan doe je dat goed”, moet de organisatie hebben gedacht. Deze Weekender begint op zaterdagavond 19 maart om tien uur in het Klokgebouw en duurt tot zondagochtend zeven uur. Zodra het is afgelopen, gaat Day 2 van start in Arcade, een stukje verderop in het centrum van de Lichtstad. Dit feest gaat zelfs nog langer door. Om twee uur in de nacht van zondag op maandag zullen de deuren sluiten. Bij elkaar opgeteld kun je dus drie dagen lang uit je bol gaan.

Ook de line-up van Wild Noize liegt er niet om. De festiviteiten in het Klokgebouw worden gehouden in twee area’s, waar namen als De Sluwe Vos en Ben Sims gelijk in het oog springen. Voor het feest in Arcade zullen enkele namen mee verhuizen vanuit het Klokgebouw, maar wie dat precies zijn blijft nog even een verrassing. Zij zullen aansluiten in Arcade bij opkomende dj’s en talenten als Tahko en Fandino.

De volledige line-up en timetable check je hier!

Bijna uitverkocht

Noord-Brabant is wakker geschud en velen hebben hun ticket al in the pocket. Wie ook bij dit techno-spektakel wil zijn aankomend weekend, moet snel wezen. Negentig procent van de tickets zijn al verkocht en de organisatie verwacht dat het festival vandaag nog uitverkocht zal raken. Tickets zijn te koop via de website van Wild Noize.

Het is wel een klein stukje wandelen...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws