Techno-Pasen in Amsterdam

Martijn Bastianen | 14 maart 2016
events

Over tien dagen gaat het Electric Deluxe van start. Awakenings komt met een vierdelig feest rondom Pasen. Zo kan je voordat je weer in de paasstemming moet komen, lekker losgaan. Er is voor iedereen wat bij, van underground techno tot stevige electro. De feesten worden net zoals vorig jaar in Amsterdam gehouden. De thuisbasis van Awakenings is De Gashouder. De locatie lijkt van buiten op een grote gastank, maar eenmaal binnen kom je in een ronde kolossale ruimte waar je mond van open valt. Niet alleen de muziek, maar ook de sfeer is een bijzondere ervaring. Zo kan je in Amsterdam het echte underground-gevoel beleven. De line-up bestaat onder anderen uit Dasha Rush, Luke Slater, Speedy J en nog veel meer.

Meer meer meer

Op 25 maart begint de Easter Special met niemand minder dan technolegende Carl Cox. Ook Kölsch, Joseph Capriati, Pan-Pot en Pig&Dan zijn van de partij. Mocht dit niet genoeg zijn, dan zijn er op 26 en 27 maart nog twee specials. Je zit deze Pasen dus goed in De Gashouder!

Mocht je nou benieuwd zijn naar de sfeer en muziek tijdens de Easter Special, dan kan je kijken naar de aftermovie van de vorige editie.

Geen zin om tijdens jouw vrije daagjes paaseieren te zoeken, dan kan je hier tickets bestellen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws