Eindhoven Dance Motion: de Brabantse ADE

Wouter de Vink | 16 maart 2016
events

Over vijftien dagen zal Eindhoven Dance Motion (EDM) de Brabantse stad met alle soorten dance kleuren. Dit initiatief zal voor de derde keer gehouden worden. Door middel van verschillende seminars en feesten, in samenwerking met winkels, clubs en grote mensen uit de muziekindustrie, probeert de organisatie hiermee Eindhoven als dancestad op de kaart te zetten.

Eindhoven Dance Motion 2016 presenteert 3 Days of Dance! Wees erbij op 31 maart, 1 en 2 april! www.eindhovendancemotion.nl

Geplaatst door Eindhoven Dance Motion op woensdag 9 maart 2016

Eindhoven Dance Motion zorgt voor drie dagen aan dance

Zo staan er seminars en Q&A’s op het programma. Bovendien is er voor producers de mogelijkheid om een demo te droppen bij niemand minder dan Wessel Westerveld (Showtek’s labelmanager bij 2-Dutch), maar ook bij Musical Madness en Dutch Masterwork. In tien minuten tijd mag jij jouw vetste productie laten horen.

En daarna zuipen? Dat kan! Naast dat EDM enkele food-partners heeft, hebben ze natuurlijk ook het één ander geregeld wat feestjes betreft. Of je nu van techno of hardcore houdt, iedereen komt aan zijn trekken. En in de buurt van de plaats delict, het stadscentrum, bevinden zich allerlei eettentjes en het uitgaansgebied van Eindhoven.

Eindhoven Dance Motion trapt op 31 maart af en duurt tot en met 2 april. De meeste evenementen zijn gratis te bezoeken. Tickets voor onder andere de seminars haal je hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws