The Flying Dutch goes Swedish

Martijn Bastianen | 25 maart 2016
events

Naast dat Nederland een aantal ongekende dj's kent, geldt dit ook voor Zweden. Dit wisten de organisatoren van The Flying Dutch toevallig ook. Zij gaan namelijk The Flying Dutch Swedish Journey opstarten. Eén festival vol met Zweedse dj's, kicken toch?

Grote namen

De grootste Zweedse dj's komen dus naar Nederland toe. Tussen deze namen zitten Avicii, Alesso, Cazzette, Dada Life, John Dahlbäck & SEBJAK en Steve Angello. Met andere woorden, een geweldige line-up voor een geweldig festival. De dj's worden met de helikopter naar drie plaatsen gevlogen tijdens The Flying Dutch Swedish Journey. Het is trouwens een unicum: deze Zweedse dj's stonden nog nooit met elkaar op één festival. Heeft de organisatie weer een primeurtje te pakken!

Ongekend succes

The Flying Dutch is een groot succes. John Ewbank heeft samen met ALDA Events het dancefestival op poten gezet. Vorig jaar was de eerste editie van The Flying Dutch, waar de grootste Nederlandse dj's te zien waren. Ook dit jaar is er een stormloop op de kaartjes. Het normale Flying Dutch op 4 juni is namelijk al helemaal uitverkocht.

Hieronder kan je je alvast opwarmen met deze trailer van de Swedish Journey.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws