Vier feesten voor jouw Paaszondag!

Martijn Bastianen | 25 maart 2016
events

Het is alweer bijna eerste paasdag en er is natuurlijk niets zo leuk als brunchen met je familie en op zoek gaan naar paaseieren. Fout! Lekker feesten, hossen en bonken op je vrije paasdag, daar doen de festivalgangers het voor! Daarom hebben wij van Partyscene een rijtje van festivals gemaakt waar jij naartoe kan voor een niet al te dure prijs. Ontvlucht je familie tot het uiterste!

Awakenings: Ben & Marcel special - Amsterdam

Zin in techno? Dan zit je hier op de juiste plek! In Amsterdam kun je naar de Ben & Marcel special. Dit feest wordt gehouden in Awakenings’ thuisbasis, namelijk de Gashouder, met een kleine line-up van JP Enfant, Answer Code Request en Ben Klock & Marcel Dettmann. De laatstgenoemden spelen maar liefst zeven uur keiharde techno waar jij met je vrienden op los kan gaan. Van tien uur ’s avonds tot acht uur in de ochtend gaan we door. Een kaartje kost €37,50!

 

Dancetour - Arnhem

Weinig geld op je bankrekening? Geen probleem, want jij kunt gratis genieten van de grootste namen in Arnhem. Met een line-up zoals deze kom jij wel aan je trekken. The Partysquad, Lucas & Steve, Blasterjaxx, Dirtcaps en nog veel meer gaan ervoor zorgen dat jij de Pasen van je leven beleeft. Om één uur ‘s middags begint het en rond  negen uur kan je weer naar huis toe. Kan je meteen door naar de Ben & Marcel special!

 

At The Factory - Maastricht

Misschien wat ver reizen, maar het is de moeite waard. Kun jij nou niet kiezen of je een house- of techno-feest wilt bezoeken? Dan is dit evenement ideaal. Met de dubbele area ga jij binnen vijf minuten van house naar techno en van techno naar house. Met dj’s als Lucas & Steve, 2Dirty, Chris Rox en meer zit het wel snor met jouw house-beleving. In de techno-area kan je dansen op Le Cher, Tofke, Neon en Roma. Met de speciale locatie, de Muziekgieterij, is de ambiance ook dik in orde. Voor 20 eurootjes ben jij erbij!

 

TIKTAK – Haarlem

Beach XXL klinkt al sexy! Tiktak gaat naar Haarlem toe om een echte beachparty te geven. Met artiesten als Ronnie Flex, Moksi, Girls Love Djs en Glowinthedark wordt dit een ouderwets leuk strandfeest. Ook bij deze fissa zijn er twee stages. Voor de koukleumen is er een indoor area en voor de bikkelende zomergasten is er een outdoor area. Kan jij tijdens je paaszondag al in de zomerstemming komen. Het kost maar €15. Je moet alleen niet je zonnebrandcrème en zonnebril vergeten!

Zondag kun je dus niet thuis blijven zitten! En het mooie is, maandag kun je bijkomen van je kater en/of spierpijn. Heb jij al een keuze gemaakt? Wij wensen alvast je een fijne Pasen!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws