Hardwell niet op Tomorrowland

Jonas | 4 april 2016
events

Tomorrowland heeft de line-up ondertussen zo goed als rond. ’s Werelds grootste dj’s komen naar Boom om de Belgische plaats op stelten te zetten. Onder andere Martin Garrix, Armin van Buuren, Tiësto, Steve Angello, Axwell /\ Ingrosso, Dimtri Vegas & Like Mike, DVBBS en nog meer dj’s van dat kaliber zijn erbij in juli. Toch ontbreekt er één grote naam, en dat is best opmerkelijk.

Hardwell

Hardwell mocht zich een tijdje de beste dj van de wereld noemen, maar zal dit jaar afwezig zijn tijdens Tomorrowland. De Brabander stond in 2010 voor het eerst op het Belgische festival en is sindsdien elk jaar teruggekeerd. Via Twitter laat Hardwell weten dat hij dit jaar verstek laat gaan. Een reden hiervoor geeft hij (nog) niet. Vorig jaar uitte Hardwell kritiek op Dimtri Vegas & Like Mike, de kans bestaat dat dit de reden is dat de Nederlander niet aanwezig is op het festival. 

Reactie Tomorrowland

We hebben de organisatie van Tomorrowland gevraagd om een reactie, hier werden wij in eerste instantie echter niet veel wijzer van. Het enige wat er losgelaten werd is dat er een wijziging in het programma is dit jaar. Volgens Tomorrowland is het niet opvallend dat Hardwell ontbreekt. Update: Volgens de organisatie zijn er acht spots voor de avond, voor de verandering staan daar nu andere namen zoals Alesso en Steve Angello. 'Dat Hardwell er dit jaar niet bij is zegt niet dat hij er volgend jaar weer niet is. We hebben in eerdere edities ook al eens Armin van Buuren en Tiësto één jaar overgeslagen. De volledige line-up is eind april bekend' laat de organisatie weten. 

Gouden plaat

Hardwell heeft samen met The Voice Of Holland-winnares Maan de Steenwinkel een gouden plaat gescoord. De dj produceerde de track ‘Perfect World’ voor de zangeres. Het nummer werd eerder al een nummer één hit. Afgelopen weekend overhandigde Hardwell zelf de gouden plaat aan Maan.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws