#TechnoTuesday: 5 dagen techno-vakantie op Sonus Festival (Kroatië)

Wouter de Vink | 12 april 2016
events

Sonus Festival

Zon, zee, strand, maar vooral lekker techno-en! Sonus Festival is een vijfdaags evenement in Zrce Beach (Kroatië) met alles erop en eraan. Van stages in de buitenlucht tot zieke bootfeestjes, en dat bijna een week lang. Pak die koffers maar in, want wij gaan naar Balkan toe.

Sonus Festival: zomerse techno-marathon

Vaak missen we hier in Nederland wel een feestje als we op vakantie gaan. ‘Het is of het één, of het ander’, horen we vaak wanneer we de afweging maken. Maar met Sonus Festival kun je dus én op vakantie gaan én feesten! Met een line-up waar je stijl van achterover slaat en de gedachte om lekker uit je plaat te gaan onder de brandende zon, komt het ultieme vakantiegevoel al gauw naar boven. De line-up check je overigens hieronder!

We gaan het eerst even hebben over de details, want hoeveel kost nou zo’n techno-vakantie? Aan het einde zetten we alles voor je op een rijtje, maar eerst maken we natuurlijk een opsomming voor je. Een standaard festivalticket is €179. Aardig aan de prijs natuurlijk, maar hier krijg je wel een overload van vijf dagen feest voor terug. Inclusief de beroemde boat party’s en open air-feestjes, waar je onder andere Marco Carola, Monika Kruse, Chris Liebing en The Martinez Brothers zult zien draaien. Een line-up dus van hier tot en met Tokyo en ongelofelijk veel feesten.

Het verblijf voor jouw zomervakantie

De organisatie van Sonus Festival stelt ook appartementen beschikbaar om de week in door te brengen. Je moet tenslotte ergens slapen, toch? Deze zijn verkrijgbaar vanaf €21 per nacht. Deze appartementen zijn op een steenworp afstand van het festival, dus je kunt in no-time in je bed liggen.

Je kunt op alle mogelijke manieren naar deze techno-hemel reizen. Per vliegtuig (waar ook een speciale shuttle service voor is), bus of auto (hiermee moet je wel met de pond de oversteek naar het eiland maken).

De totale kosten liggen (ruim geschat) rond de vijfhonderd euro. Niet slecht toch, voor vijf dagen zon en feest? Al helemaal wanneer je het vergelijkt met een doorsnee Beachmasters-vakantie. Je bent dus én goedkoper uit én je hebt de tijd van je leven. Dus pak die zwemspullen en zonnebrand maar in, we’re going to Croatia!

Meer informatie

Ben je nieuwsgierig geworden over dit vette feest? Bekijk dan de website en de social media van Sonus Festival via de onderstaande links. Wil je helemaal wegdromen, dan adviseren we je om eens het YouTube-kanaal te bekijken voor sicke aftermovies en meer.

Sonus Festival 2016:
http://www.sonus-festival.com/
https://www.facebook.com/sonusfestival
https://twitter.com/sonus_festival

Sonus Festival - Line-up

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws