Valtifest is on fire!

Lobke Ruijs | 25 april 2016
events

Afgelopen woensdag stond de gloednieuwe venue Oak, gevestigd op de Korte Leidsedwarsstraat, geheel in het thema van de Valtifest pre-party. Het ten gehore brengen van een line-up is voor Meubelstukken, de organisatie achter Valtifest, hét perfecte excuus voor een klein feestje. Een aantal vrolijke types waren al heerlijk uitgedost met kleurrijke pakjes en flinke portie glitters. De toon voor september is in ieder geval vast gezet met het thema: 'On Fire! Let's get intimate.'

Na een flinke aaneenschakeling van brandalarm signalen, was dan toch eindelijk echt het onthullingsmoment daar. Peter van der Meulen, de ongekroonde Valtifest-koning vertelde ons enthousiast dat het dit jaar allemaal net iets anders zal worden. ‘Weg met de mainstage, we gaan voor kleinere intiemere area’s.” Zo wist de Valtifest-kong ook te vertellen dat er de grootste BBQ van de wereld wordt georganiseerd, er wordt een heus zeemanscafé geopend (gehost door Teenage Granny). En, er is goed nieuws voor alle redheads: er komt er een gingerbar, waar gratis drank geschonken wordt voor alle roodharige! Maar let wel op, want ter controle kan er ook in het broekje gekeken worden.

Valtifest presenteer thema en line-up tijdens Valtifeestje

Het thema van Valtifest 2016 is bekend: ‘On Fire! Let’s get intimate.’ Een strippende brandweerman benadrukt ons nog even de mogelijkheden omtrent dit thema, waarna het feestje vervolgens wordt afgesloten. Met een goed gevulde goodiebag voor thuis, kan de voorpret beginnen. Dit belooft een vlammende editie te worden! Bekijk hier de line-up.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws