Line-up eerste EDC in Azië naar buiten gebracht

Ivo Mollemans | 12 september 2016
events

Hét evenement van de organisator Insomniac is Electric Daisy Carnival. Over de hele wereld worden edities van het festival gehouden en de jaarlijkse editie in Las Vegas is wereldwijd bekend. Eigenlijk zou het festival dit jaar zijn debuut moeten maken in Azië met een editie in Tokyo. Helaas werd het festival verschoven naar een nog onbekende datum.

EDC gaat naar India

Afgelopen maand heeft de CEO van de organisatie, Pasquale Rotella, de line-up van de eerste Aziatische editie dan toch bekend gemaakt. Deze editie zal niet in Tokyo worden gehouden, maar in India. Het festival word in samenwerking met Budweiser gehouden op 12 en 13 November. De precieze locatie van het festival zal het Buddh International Circuit in Delhi zijn. Op de line-up zijn zoals we gewend zijn van Insomniac, grote artiesten te vinden. Voor deze eerste Aziatische editie komen onder andere Afrojack, Alesso, R3habSteve Aoki, Tommy Trash, en Yellow Claw naar India.

LEES OOK: Q-Dance maakt line-up X-Qlusive Holland XXL bekend

Tijdens EDC zal Insomniac ook hun Bassrush Experience evenement naar het Aziatische continent brengen. Daarnaast zullen er de komende tijd nog een hoop nieuwe namen worden toegevoegd aan de line-up van het festival. Tickets zijn wel al te bestellen via deze site.

Azië als nieuwe publiek

De laatste tijd trekken er steeds meer organisatoren van evenementen richting het Aziatische continent. Zo zijn er inmiddels al drie verschillende edities van Ultra te vinden en ook een hoop artiesten gaan op tour door Azië.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws