TIKTAK NYE wordt gevierd in Amsterdam en Rotterdam

Rick Francissen | 9 november 2016
events

TIKTAK NYE

De aankondiging van de twee grote NYE feesten is inmiddels alweer even achter de rug. E&A Events neemt op 31 december namelijk opnieuw de Maassilo in Rotterdam en de Heineken Music Hall in Amsterdam over met hun TIKTAK feesten. 

TIKTAK NYE 2016

Een goed jaar moet je goed afsluiten. Dit geld zeker voor E&A Events dat evenementen in Curacao, AIR Amsterdam en Beachclub Bloomingdale heeft gehad dit jaar. Net zoals bij de vorige succesvolle edities wordt er dit jaar weer flink uitgepakt met een spectaculaire show en de beste dj’s.

De line-up is inmiddels bekend en is op zijn zachts gezegd behoorlijk indrukwekkend. Beide locaties kunnen EMA Best Dutch Act Broederliefde tijdens het NYE event ontvangen evenals Childsplay, Dyna en The Partysquad. Daarbij heeft de organisatie twee nieuwe namen toegevoegd aan de line-up, namelijk Kris Kross Amsterdam en SFB.

Zoals je in de bovenstaande afbeelding kunt zien zijn dit niet de enige namen die ervoor zullen zorgen dat je heel de avond voorzien zult zijn van de beste muziek.

LEES OOK: Report TIKTAK BEACH XXL (Easter Special)

Tickets voor beide edities in Amsterdam en Rotterdam zijn op dit moment te koop. Beide feesten zullen plaatsvinden tussen 22:00 en 06:00. Een klein verschil is er echter te zien tussen de twee steden. De kaarten van TIKTAK NYE in Maassilo in Rotterdam zijn lager aan de prijs, maar bieden geen optie tot een VIP ticket.  

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws