Electric Zoo breid uit naar China

Ivo Mollemans | 28 september 2016
events

Het wereldberoemde Electric Zoo festival heeft de plannen om naar China uit te breiden al helemaal klaarliggen. Na Ultra en EDC gaat ook de organisator van dit festival een Aziatische editie houden.

Electric Zoo Shanghai

De eerste editie aan de andere kant van de wereld zal worden gehouden in Shanghai. Het festival draagt dan ook de naam: ‘Electric Zoo: Countdown Shanghai’. De datum waarop het spektakel zal plaatsvinden is ook al bekend. Op 12 november kunnen de mensen in Azië ervaren hoe de elektronische dierentuin tot leven komt. Het aftellen is dus al begonnen.

Adam Richman, de directeur van Electric Zoo bij SFX Entertainment, is erg enthousiast over de overstap naar het Aziatische continent:

‘Following the success of Electric Zoo New York 2016 we felt the perfect next move was to continue the expansion of the festival to new markets. We couldn’t have picked a more exciting market – Shanghai, or a better partner – Kanjian. Electric Zoo Countdown is the perfect introduction of our brand to China and will be the stepping stone to bigger editions of Electric Zoo throughout Asia.’

Over de line-up van het festival is nog niks bekend, maar de organisatie heeft belooft dat er een hoop grote namen komen verdeeld over verschillende muziekstijlen.

LEES OOK: Ultra breekt records in Azië

Ultra in Azië

Een ander gigantisch festival dat het gigantisch goed doet in Azië is Ultra. Het festival wordt op 8 verschillende locaties gehouden en bracht dit jaar 350.000 bezoekers naar binnen. Dat betekende een nieuw record voor de organisatie en hier zijn ze dan ook erg trots op.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws