The Chainsmokers kondigen nieuwe single aan

Ivo Mollemans | 28 september 2016
music

The Chainsmokers

Na het succes van de track ‘Closer’ van The Chainsmokers moet er natuurlijk een, misschien wel net zo succesvolle, opvolger komen. Het lijkt erop dat die opvolger wel heel dichtbij is. Het duo heeft een preview van het nummer gegeven, maar zoals dat gaat op het internet zijn er altijd wel mensen die een groot deel van het nummer weten te bemachtigen.

The Chainsmokers – All We Know

Het nummer heet ‘All We Know’ en is vergelijkbaar met ‘Closer’. Ook dit nummer maakt gebruik van de vocalen van Drew Raggart zelf. Daarnaast is zanger Phoebe Ryan ingeschakeld om het nummer compleet te maken. Ook dit nummer valt onder future bass, een genre dat de afgelopen tijd immens populair is geworden.

LEES OOK: Alex Pall van The Chainsmokers valt van podium

Het nummer is een stuk zachter dan Closer al behoud nog steeds de pop elementen die het nummer tot een hit hebben gemaakt. Ook de vocalen lijken heel veel op die van Closer, waardoor de opbouw van de drop bijna identiek is. De drop voelt vervolgens wat slomer en hierdoor is het nummer meer georiënteerd op de radio en minder op clubs en festivals. Wanneer het nummer uit zal komen en hoe de rest klinkt zullen we binnenkort waarschijnlijk te weten komen.

Closer

Met het nummer Closer hebben de heren van The Chainsmokers een enorm succes weten te bereiken. De track staat nu al 7 weken op de nummer 1 positie in de Billboard top 100 en breekt hiermee misschien wel een record. De enige twee nummers die het langer op deze positie hebben uitgehouden zijn ‘One Dance’ van Drake en ‘Work’ van Rihanna.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws