Paradijs eiland Palawan krijgt eerste festival

Ivo Mollemans | 7 oktober 2016
events

De naam ‘Palawan’ klinkt je misschien niet heel bekend in de oren. Toch is het eiland onwijst populair voor vakantiegangers en met name koppeltjes gaan er maar al te graag op vakantie. Het eiland, dat verkozen is tot mooiste eiland van de wereld, is gelegen in de Filipijnen en staat bekend om zijn rust en natuurlijke schoonheid.

Palawan staat open voor techno

Deze rust is mede bewaard doordat er op het eiland eigenlijk helemaal geen wilde feesten te vinden zijn. Daar gaat nu echter verandering in komen want dit weekend zal de SAVA Beach Bar haar deuren openen voor bezoekers. Deze opening gaat gepaard met een mini festival op het eiland. Het festival heet Nocturnal en zal drie dagen duren. Op de line-up zijn voornamelijk resident dj’s te vinden van bekende clubs die vlakbij Palawan zijn gepositioneerd. Zo komen de residents van TIME in Manila en XX:XX langs om de bezoekers van de club een goede dosis techno en house te geven. Zo nu en dan zullen er ook internationale dj’s afreizen naar het eiland. Tijdens het festival zijn Marshall White uit Zwitserland en David de Barce uit Ibiza op Palawan te vinden.

LEES OOK: Brussel komt met lokale versie van het ADE

Organisatie

De reden dat deze bar zich ook gaat richten op het organiseren van dance gerelateerde evenementen zal waarschijnlijk komen doordat de organisatie ook een partner is van de club TIME in Manila. Beide locaties zorgen in elk geval voor goede artiesten dus mocht je nog opzoek zijn naar een leuke vakantie, overweeg dan eens om richting de Filipijnen te gaan.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws