Kijken: aftermovie van Mysteryland USA

Ivo Mollemans | 22 november 2016
events

Mysteryland is een begrip onder dance liefhebbers. Het festival gaat al sinds 1993 mee en is daarmee het oudste dancefestival ter wereld. Keer op keer weet de organisatie alle kaarten kwijt te raken. Niet alleen muziek, maar ook andere vormen van kunst en cultuur zijn te ontdekken op het festivalterrein. Het festival begon ooit met een editie in Nederland, maar inmiddels wordt het wereldwijd georganiseerd.

Mysteryland USA

Zo werd de Amerikaanse editie van 10 tot en met 13 juni gehouden bij Bethel Woods in New York. Deze plek is ook de thuishaven van het Woodstock Festival. De line-up in Amerika bracht namen als Claude VonStroke, Joris Voorn, ODESZA en Hudson Mohawke naar deze iconische plek. We zijn nu inmiddels vijf maanden verder en de aftermovie van het festival is eindelijk klaar. Het bedrijf achter de aftermovie is Eyeforce. Vier minuten lang komen een aantal magische momenten uit het weekend voorbij en dat is zeker genieten. De indruk die de aftermovie geeft van het festival is bijna betoverend en je krijgt spontaan zin om naar het festival te gaan.

Het lijkt erop dat de organisatie dat ook wil bereiken, want de tickets voor 2017 zijn inmiddels te bestellen. Tickets scoren? Dan moet je hier zijn.

Check de volledige aftermovie hieronder.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws