Ultra Miami dropt line-up voor Resistance stage

Ivo Mollemans | 5 december 2016
events

De voorbereidingen voor Ultra Music Festival Miami zijn weer in volle gang en het is ieder jaar weer een hoop werk voor de organisatie om alles in goede banen te leiden. Vergunningen en overeenkomsten met de stad, ontwerpen voor het terrein en de stages, maar bovenal het vastleggen van dj’s. Het is een kleine greep uit alle taken die voltooid moeten worden.

Ultra Miami

Als bezoeker bij Ultra kan je gerust zijn dat het een groot spektakel gaat worden waar flink wordt uitgepakt. Er wordt niet bespaard op showelementen, maar die kosten worden dan ook dubbel en dwars terugverdiend. Ieder jaar is het festival in zeer korte tijd uitverkocht ondanks de dure tickets en vanuit de hele wereld komen mensen richting Miami om een weekend lang compleet los te gaan op ’s werelds beste aanbod van dj’s.

LEES OOK: Deadmau5 komt met nieuwe tour data en Cube

Resistance stage

Kortgeleden dropte al het eerste deel van de line-up met de bekendmaking van de Phase 1 headliners, en nu is ook de line-up voor de Resistance stage bekend gemaakt. De Resistance stage biedt een podium aan artiesten die voornamelijk uit de house en techno genres komen en de namen daarvoor zijn zeker het checken waard. Carl Cox, Dubfire, Hot Since 82, Seth Troxler en Eats Everything zijn nog maar een paar namen die meteen opvallen bij het zien van de line-up.

Naast de Resistance stage is ook de line-up voor de zogeheten ‘Carl Cox Mega Structure’ stage vrijgekomen. Sasha en John Digweed zullen hier een b2b set houden en ook Black Coffee en Jon Rundell zullen het publiek van de beste techno voorzien.

Check de volledige line-up hieronder.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws