Voor een hardstyle vakantie moet je naar Hard Island gaan

Ivo Mollemans | 11 december 2016
events

Ben je een liefhebber van hardstyle én ben je nog opzoek naar een korte vakantie voor de zomer van 2017? Kijk dan niet verder en vertrek van 3 tot en met 6 juli naar Kroatië. Hier zal op het Island of Pag de jaarlijkse editie van Hard Island gehouden worden en de line-up die daarbij hoort maken het festival tot een ware hardstyle hemel.

Hard Island

Het festival wordt op een eiland gehouden, maar dat is nog lang niet alles wat er speciaal aan is. Bijna alle grote namen uit de hard dance scene zijn of worden geboekt om te komen draaien op het festival en de stages waar ze dat doen zijn bijna exotisch. Zo is er uiteraard een mainstage, maar ook een stage op een boot in het water.

LEES OOK: Burning Man maakt 'Radical Ritual' thema bekend 

Line-up

Natuurlijk horen daar ook grote namen bij en die zijn er in overvloed op het festival. De eerste lichting namen is naar buiten gebracht en een aantal namen die meteen opvallen zijn Coone, Code Black, Villain, Angerfist en Minus Militia. Ook Atmozfears, Art of Fighters en Da Tweekaz zullen ergens in die vier dagen een kneiterharde set gaan draaien.

Organisatie

Toch weet de organisatie om de ticketprijzen laag te houden: voor maar 39 euro heb je al 4-daagse early bird tickets. Daarnaast heeft de organisatie ook de moeite op zich genomen om een aanbod aan accommodaties uit te zoeken voor de festivalgangers. Tevens kunnen bezoekers naast het vele feesten er ook even tussenuit gaan om naar een van de vele stranden te trekken of een watersportactiviteit te ondernemen zoals duiken en waterskiën. Om toch nog wat cultuur mee te krijgen op je vakantie is er ook de mogelijkheid om naar het dichtbij gelegen stadje Novalja te gaan. Er is dus genoeg te doen op en rondom het festival waardoor dit zeker een aanrader is voor elke hard dance liefhebber.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws