Intents Festival dropt eerste deel line-up

Ivo Mollemans | 22 december 2016
events

Nu de winter officieel begonnen is en de dagen alleen maar kouder worden moet er natuurlijk wel iets zijn waar we ons op kunnen verheugen voor tijdens de warme dagen. Gelukkig zijn er twee dingen waar wij altijd heel gelukkig van worden: nieuwe muziek en festivals. En tot onze grote vreugde zijn die twee elementen er in overvloed en de collectie blijft maar groeien.

Intents Festival

Elk weekend worden er wel meerdere festivals gehouden en daarvoor moeten voorbereidingen getroffen worden door de organisaties erachter. Een onderdeel dat daar een grote rol in speelt is de line-up en als er een festival is waarbij de line-up altijd op en top is geregeld dan is het wel Intents Festival. Ieder jaar reizen een hoop grote namen uit de hard dance scene af naar Oirschot om samen met de bezoekers een knallend weekend tegemoet te gaan. Het festival staat er met recht om bekend dat alles tot in de puntjes is verzocht van aankleding tot tijdsindelingen van de artiesten.

LEES OOK: Checken: De aftermovie van Q-BASE

Eerste namen bekend gemaakt

Hierdoor maakt de organisatie het zichzelf moeilijk om keer op keer te overtreffen, maar als we het eerste deel van de line-up zien belooft dat veel goeds. De eerste 25 namen zijn bekend gemaakt en dat zijn geen kleine jongens. Frequencerz en Warface zullen de indoor mainstage hosten op zaterdag en hardcore held Partyraiser gaat de Dynamite Hardcore area hosten op dezelfde dag. Ook de mainstage belooft veel goeds met onder andere Brennan Heart en Atmozfears. Check de volledige line-up hieronder.

De voorverkoop van weekendtickets begint op 10 januari om 20:00 en op 12 januari gaan de regular tickets om dezelfde tijd in de voorverkoop.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws