Tomorrowland teaset dubbel weekend voor 2017

Ivo Mollemans | 25 december 2016
events

Door het commerciële succes weten veel festivals de optie te vinden om uit te breiden. De ene keer is dit door er een weekender van te maken en de andere keer om een winter en zomereditie te houden. Sommige festivals zijn echter zo succesvol dat er wereldwijd edities gehouden worden zoals bij het Ultra Music Festival het geval is, maar Tomorrowland heeft een eigen manier van uitbreiden.

Het succes van Tomorrowland

Dat Tomorrowland onwijs populair is blijkt wel uit de recordtijden waarin de kaartjes worden verkocht. De laatste jaren waren alle tickets binnen no-time weg en dat zorgde ervoor dat veel mensen teleurgesteld werden achtergelaten zonder tickets. Toen het festival tien jaar bestond besloot de organisatie om er twee weekenden van te maken. Dat betekend dus dubbel het aantal beschikbare tickets en nog meer vrolijke bezoekers. Na een hoop geruchten was het onduidelijk of het festival ook in 2017 twee weekenden gehouden zou worden, maar het is al een tijdje zeker dat dit wel het geval is.

LEES OOK: Tiësto in Nederland voor ‘Don’t Let Daddy Know’ jubileum

Teaser

Nu heeft het festival ook de eerste teaser voor de editie in 2017 online gezet. Dit zal alweer de dertiende keer zijn dat het festival plaats gaat vinden. Van 21 tot 23 juli en van 28 tot 30 juli zullen de festivalgronden van Tomorrowland worden geopend om er weer een gigantisch spektakel van te maken.

Op 10 januari om 10 uur ’s ochtends zullen de tickets in de verkoop gaan dus zorg dat je snel bent met beslissen om wel of niet te gaan. Als we de teaser hieronder bekijken dan is die keuze in elk geval snel gemaakt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws