Sonus Festival: van 20 – 24 augustus; Pag Island, Kroatië

Partyscene Redactie | 2 februari 2017
events

Met de beste sound ter wereld, is Sonus Festival opnieuw een serieuze kandidaat voor meest impressionante event op de kroon van Kroatiës gevulde festivalkalender. Het is een marathon festijn van epische proporties en de kans voor ravers uit alle uithoeken van de wereld om samen te komen en zichzelf te verliezen in de muziek, nieuwe artiesten te ontdekken en herinneringen te verzamelen tijdens vijf zonovergoten dagen en vijf mistige nachten in de adembenemende setting van Zrce Beach. 

Sonus Festival

Tussen 20 en 24 augustus, zakken zowat alle grote internationale spelers uit de house en techno scenes, af naar Pag Island om er hun stempel te drukken op de mijlpaal van 5 jaar Sonus Festival. Aan de monumentale line-up waarop je al namen als Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Monika Kruse, Adam Beyer, Chris Liebing, Loco Dice, Jamie Jones en vele anderen vond, voegt Sonus nu met vreugd nog zwaargewichten als Maceo Plex, Solomun, Sven Väth, tINI, Rhadoo, Len Faki, Mano Le Tough, Adriatique en meer toe. De line-up van 2017 verenigt de grootste lijst van acts van over de hele wereld, naast legendes in het lokale Kroatische circuit, wat van het event de niet-te-missen house en techno party van de zomer maakt.

Cosmopop

De Cosmopop party promoters zetten Sonus Festival neer als de ultieme party door het combineren van een all-star programma met een ongeëvenaarde productie en befaamde  after parties. Als team achter Time Warp, (dat dit jaar zijn 22ste jaargang inging) is deze gang welbekend met het organiseren van birthday bashes en weten ze als geen ander alle familie en vrienden uit hun 20 jarig bestaan te mobiliseren. Ga er dan ook maar van uit dat je bij hen in veilige handen bent! Na de sluiting met Hawtin (die zelfs ging crowdsurfen) in 2015 en net als ZIP’s onvergetelijke set in de regen op de eerste editie, zullen er ook dit jaar weer heel bijzondere herinneringen worden gecreëerd op dit massieve event. 

5 dagen en nachten feest

Wat er nog moet aangekondigd worden zijn de verdelingen van de stages en de befaamde en wilde after hour parties, alsook de boat raves. Early birds en de eerste wave tickets zijn al een tijdje uitverkocht, wacht dus niet te lang meer als jij ook één van de laatste tickets aan 179€ wil bemachtigen, en dit voor een nooit meer te vergeten 5 dagen en 5 nachten lang festijn voor iedere zichzelf respecterende house en techno fan. 

Kroatië

Kroatië staat welbekend voor zijn ongeëvenaarde schoonheid, ongerepte natuur en uiterst aangename temperaturen. Het is dan ook de perfecte spot om een zonovergoten vakantie te combineren met een buitengewone muzikale ervaring. Sonus Festival vind plaats op verschillende stages op het prachtige Zcre Beach site, wat betekent dat je er als raver zal kunnen feesten in het paradijs, met onovertroffen uitzichten en oneindige gelukzaligheid. 


 
Verwacht je aan drie on-site clubs, beach parties, boat parties en nog veel meer – en dit allemaal voor maar €179. Er zijn ook packages beschikbaar met hotel of appartement via partner site Festicket: bit.ly/2froSgX. Pag Island is gemakkelijk te bereiken via de luchthavens van Zadar / Split / Zagreb, met vluchten vanaf Brussel en Amsterdam rond de 200 Euro op dit moment. Er is dan ook geen beter moment om je tickets te booken dan nu en je al te beginnen voorbereiden op de trip van je leven! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws