Topnamen completeren superdikke line-up Tomorrowland

Bart Remmers | 5 juli 2017
events

Martin Garrix draait driemaal op dancefestival

Keus zat op Tomorrowland dat zich dit jaar in de laatste twee weekenden van juli afspeelt in het Vlaamse land. De line-up is zo goed als compleet en loopt over van de vetste namen. 

Weekend 1

Ga je voor weekend 1 (21 - 23 juli), dan zit je goed. Je treft dan namelijk onder meer Steve Aoki, Paul Van Dyk, Moksi en Seven Lions op de eerste dag. Een dag later draaien toppers als Alesso, Martin Garrix en Wiwek en de zondag is nogmaals voor Martin Garrix en ook Claude VonStroke, Dimitri Vegas & Like Mike en Bob Sinclair.

Op zoek naar kaartjes voor Tomorrowland? JBL heeft er nog een paar!

Weekend 2

In het tweede weekend (28 - 30 juli) mag je je borst nat maken voor mannen als DJ Snake, Seth Troxler, Bad Royale en Snails. Op dag 2 tref je nogmaals Alesso, maar ook good old Fatboy Slim en Richie Hawtin. Op de allerlaatste dag staan (voor de derde maal) Martin Garrix, Eric Prydz, DVBBS en Laidback Luke klaar met een dikke set.

B2B-sets

De B2B-sets mag je zeker niet missen. Wat dacht je van Afrojack B2B D.O.D B2B Ravitez, Smos b2b Flapjackers en Deltano B2B Ishtar in het eerste weekend en een week later Afrojack B2B Benny Rodrigues en Moksi B2B Chace? De gehele line-up en het schema check je hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws