Scoor een ticket voor sub:Merged en krijg er aandelen bij

Ivo Mollemans | 12 juli 2017
events

Mocht je toevallig een ticket hebben gekocht voor sub:Merged – The Gathering dan heb je wellicht geluk. De organisatie geeft er namelijk gratis aandelen bij en dus krijg je letterlijk een deel van het festival in bezit bij je gekochte ticket.

Gratis aandelen bij je tickets

Het is een manier om tickets te verkopen die we niet eerder voorbij hebben zien komen, maar als het ervoor zorgt dat het festival compleet uitverkocht raakt en dat het bedrijf winst maakt dan moeten ze het vooral doen. Het feest vindt van 22 tot en met 24 september plaats in Breda en krijgt internationaal de aandacht van techno fans. Er staan 150 artiesten ingepland op het festival en de eerste 50 namen zijn vorige week bekend gemaakt. In totaal wordt 10 procent van de aandelen weggegeven in het geval dat het feest uitverkocht raakt.

LEES OOK: Kijken: een onderwaterfestival in Florida

Natuurlijk kiest de organisatie er niet alleen voor om aandelen weg te geven zodat ze alle tickets kwijt raken. In een persbericht maken ze een en ander duidelijk:

‘We understand that people are the key ingredient to any movement, the real power able to make those positive changes a reality, that is why we care about people the most with everything we do. We want to create a global techno family that can make those changes and lead by example. This is the least we can do to give back to those who believe in us, and to truly share the journey together.’

Weet je nog niet of je een ticket gaat scoren? Laat je overtuigen door onderstaande trailer:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws