Deze feesten tijdens ADE moet je zeker in je agenda zetten

Mark IJsendoorn | 11 oktober 2017
events

Volgende week staat Amsterdam in het teken van het grootste dance-festival ter wereld. Het aanbod van Amsterdam Dance Event kan behoorlijk overweldigend zijn. Heb je je weg nog niet gevonden door het overvolle ADE-programma? Dan helpen we je samen met XITE op weg met deze tips:

Club Spinnin’

Uiteraard is Spinnin’ Records volop aanwezig tijdens ADE, met de waanzinnige feesten Spinnin’ Sessions (18 oktober) en Spinnin’ Deep (19 oktober). Onder meer Sam Feldt, Bassjackers, Jay Hardway en Lucas & Steve sieren de line-up. Bovendien is er ruimte voor nieuw talent. Dagelijks kun je de Spinnin’ pop-up store bezoeken om te netwerken met het label, en Spinnin’ heeft op 18 oktober een dag vol workshops ingepland met Spinnin’ Academy. Misschien ontdek jij dus wel de nieuwe Sam Feldt of Kris Kross Amsterdam! Check het event hier!

ADE Live

Op 18 en 19 oktober neemt ADE Live Paradiso, Melkweg en Sugarfactory over om met de tofste artiesten, zoals Fatima Yamaha, Hercules & Love Affair en Marian Hill, flinke feesten te bouwen. Check het event hier!

Bizzey in the club 2.0

Ex-Yellow Claw beest Bizzey is stond vorig jaar met ADE ook al te vlammen in de Jimmy Woo en nu is hij terug met Bizzey in the Club 2.0. Dit jaar is hij op 18 oktober in de Jimmy te vinden met onder andere zijn buddy Kraantje Pappie. Deze avond belooft alles behalve traag te worden. Check het event hier!

Flow

Op 21 oktober host Franky Rizardo een heerlijke nacht voor echte house-lovers, met Detlef, Latmun, Josh Butler en nog veel meer dj’s die garant staan voor een solide clubnacht. Check het event hier!

Julian Jordan & Friends

Op 22 oktober staat Julian Jordan in de Jimmy Woo en dit doet hij niet alleen. Jordan neemt zijn vrienden mee om er een onvergetelijke avond van te maken. Wie hij meeneemt, is nog een vraag maar dat het lit wordt staat vast. Check het event hier!

Aanbevolen voor jou:
Maak de perfecte selfie op elk feest met de ASUS ZenFone 4...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws