Miami wil misschien alle festivals op de locatie van Ultra stoppen

Ivo Mollemans | 19 december 2017
events

Foto via Rukes.com.

Al sinds jaar en dag wordt het Ultra Music Festival in Miami in Bayfront Park gehouden. Elke festivalganger kent deze locatie inmiddels wel, maar helaas zorgt de grootte van het festival ook voor een hoop overlast. Daardoor is de kans aanwezig dat Ultra zal moeten verhuizen, maar waar naartoe is de grote vraag.

Bayfront Park in Miami vrij van festivals

Een stadscommissaris van Miami legde het voorstel om alle festivals in Bayfront Park te verbieden voor na een petitie op change.org die pleit voor verandering. Sinds het begin van 2017 is het park meer dan 100 dagen niet openbaar toegankelijk geweest door de voorbereidingen en het plaatsvinden van gigantische evenementen als Ultra en Rolling Loud. Daarnaast is er ook nog het probleem dat het park gigantisch te leiden heeft onder de grote bezoekersaantallen en er veel gerepareerd en opgeruimd moet worden.

LEES OOK: Tragedie: podium stort in op Braziliaans festival en dj sterft aan zijn verwondingen

Wat het plan nu is moet nog worden bepaald, maar hoe jammer het ook is, het zou geen onlogische beslissing zijn om het park in de toekomst vrij te houden van dit soort gigantische evenementen en Ultra naar een andere locatie in of rondom de stad te verplaatsen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws