De Likt doet Pinkpop aan en dat is iets om naar uit te kijken

Partyscene Redactie | 21 februari 2018
events

Nu 2018 al weer even bezig is en het voorjaar niet meer maanden ver weg is, doen festivals voor aankomend seizoen een boekje open over de line-ups. Niet alleen de festivals zelf trouwens, ook de acts die de festivals aandoen. Zoals De Likt, die bekend maken dat ze op Pinkpop staan in het weekend van 15-16-17 juni 2018. Ze spelen zaterdag de 16e, dus be there or be square ok?

De Likt op Pinkpop? Da's goed nieuws voor iedereen

Maar hoezo is het bijzonder dat De Likt op Pinkpop staat? Vorig jaar stonden ook Justin Bieber en Martin Garrix al op 's werelds langstlopende jaarlijkse festival! Antwoord: omdat er geen band is die zo'n groot stuk peper in de reet van het roze festival kan stoppen dan een van de tofste bands in Nederland op dit moment.

Kijk, niets dan respect voor Pinkpop en wat zij betekenden (en betekenen voor het festivallandschap en ver daarbuiten), maar het is echt de line-up die een festival redt en de laatste jaren was Pinkpop toch vooral een festival voor muziekliefhebbers die net zo lief langzaam achter een stel geraniums doodgingen als dat ze in Landgraaf naar, we noemen maar wat, Coldplay of Kensington gingen kijken.

Met andere woorden, De Likt op Pinkpop is iets om naar uit te kijken. Al zin in? De kaartverkoop begint zaterdag 24 februari. En om je alvast voor te bereiden:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws