Excuses om Sonus Festival 2018 te laten schieten? Die bestaan niet!

Peter Güldenpfennig | 23 maart 2018
events

Een zonnig klimaat, de zee nabij en de hele dag én nacht de beste house en techno? Tenzij je in een platenzaak op het strand woont vind je dat enkel op Sonus Festival. Dit jaar is al weer de zesde editie en het festival heeft mogelijk de sterkste line-up tot nu toe.

Sonus Festival 2018

Op Pag, een klein eiland aan de Kroatische kust midden in de Adriatische zee, vindt van 19 tot en met 23 augustus Sonus Festival plaats. Dit festival is een zomers bedevaartsoord voor liefhebbers van de betere house en techno. Vijf dagen lang ga je van club naar club voor de vetste raves terwijl je enkel en alleen even een break neemt om te chillen op het strand, een adrenalinerush krijgt tijdens de actieve watersporten die je er kunt beoefenen of om het eiland te ontdekken. Om daarna direct weer een grote rave te bezoeken.

Line-up

De line-up schuift een zeer prettige mix van tried-and-true house- en techno-dj’s gecombineerd met opkomende undergroundacts naar voren. De eerste batch van 45 dj’s is bekend gemaakt en die liegt er niet om. Zo komen ondermeer Maceo Plex, Adam Beyer, Ricardo Villalobos, Dixon, Charlotte de Witte, Jackmaster, Richie Hawtin, Tale Of Us, Loco Dice, Âme, Sven Väth, Rødhåd, Joseph Capriati, Len Faki, Binh, Nicolas Lutz en Seth Troxler hun ding doen. Let wel, dit is nog maar een eerste greep uit een line-up die nu al bijzonder is.

Sonus vindt voornamelijk plaats in drie clubs: Aquarius, Kalypso en Papaya. Deze drie clubs zijn zeer gerespecteerd en hebben alledrie een eigen vibe die tezamen een prima backbone vormt voor vijf dagen Sonus Festival!

Van club naar boatparty

Als je dacht dat de raves en party’s enkel in de clubs plaatsvinden, dan heb je het mis. Sonus Festival neemt jouw favoriete dj’s ook gerust mee de zee op tijdens de vele boatparty’s die het festival rijk is. Deze staan bekend om hun intieme maar spectaculaire vibe en zijn een leuk alternatief voor de clubs.

Chillen op Pag

Naast feesten is er op Pag genoeg te doen. Actieve festivalbezoekers kunnen diverse sporten beoefenen zoals waterskiën. Ben je meer van de cultuur, dan is een bezoek aan het nabijgelegen oude stadje Novalja meer dan de moeite waard. Hier slenter je door de oude straten terwijl je de lokale vibe totaal in je opneemt. Om daarna de club weer in te gaan natuurlijk!

Tickets & info

Er zijn diverse tickets verkrijgbaar waaronder deposit tickets waarbij je twee keer het bedrag van €89,50 betaalt, elke keer wanneer een deel van de line-up bekend gemaakt wordt. Ook is er een vijf dagen-pas beschikbaar voor €179,-. Dit ticket geeft je toegang tot het gehele festival. Liever VIP? Dat kan ook. Een VIP-ticket kost je €249,- en geeft je toegang tot de VIP-area’s in alledrie de clubs. 

Op de officiële website vind je alle info die je nodig hebt om er te komen, maar ook om je verblijf te regelen via de partners van het festival. Gemakkelijk, zo hoef jij je alleen maar zorgen te maken over hoe je vijf dagen aan continu feesten overleefd. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws