Glibberen op Mysteryland

Geert van der Klugt | 24 augustus 2018
events

mysteryland 2018

De weersvoorspelling is binnen. Mysteryland wordt nat. Aanstaande zaterdag glibberen meer dan 55.000 bezoekers zich door de modder voort richting het Floriadeterrein in de Haarlemmermeer, om daarginds verder te spetteren in tentjes, vóór podia en achter dixi's. Neem je wijfie mee, want binnenkomen was nog nooit zo makkelijk.

Het mag dan wel gaan stortregenen, maar met onder andere The Partysquad, Nicky Romero, Axwell & Ingrosso, Fatboy Slim, Sander van Doorn, Moonwalk en Dante Klein valt er weinig te vrezen. Koop een poncho, warm jezelf aan lichaamshitte van een tienduizend-grote mensenmassa en glij lekker weg.

Modder

De organisatie zet extra vloeren in om de modder tegen te gaan en voegt voor dit 25-jarige jubileum verwarmde ruimtes toe om in bij te komen. 'Wat zou Mysteryland zijn als het altijd hetzelfde is?', vertelt festivaldirecteur Carina Kornfeind. 'De naam doet het al vermoeden, maar we willen altijd vernieuwen, verassen en ontwikkelen. Het wordt niet enorm heftig, maar we passen het een en ander aan om deze editie zo prettig mogelijk te maken.'

LEES OOK: Martin Garrix kondigt boek aan; LIFE = CRAZY binnenkort verkrijgbaar

Morgen is het zover. Vind hier het volledige overzicht van Mysteryland. Camping- en zondagtickets zijn nog verkrijgbaar; wees er snel bij. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws