Voorverkoop voor meest relaxte festival van Nederland van start

Jordi Smit | 2 oktober 2018
events

Mañana Mañana

Wil je volgend jaar aanwezig zijn bij het meest relaxte festival van Nederland? Dat kan! Op 6 oktober om 11.00 uur start de voorverkoop van Mañana Mañana 2019, waarna je een kleine maand de tijd hebt om vroegevogel-kaarten te kopen. Vanaf 1 november gelden de reguliere tarieven.

Tickets Mañana Mañana

Bovendien zijn de kaartsoorten en -prijzen voor Mañana Mañana 2019, dat van 13 t/m 16 juni 2019 bij Kasteel Vorden plaatsvindt, bekend. Nieuw dit jaar is de driedagenkaart, voor wie zowel vrijdag, zaterdag en zondag wil gaan maar niet op de camping wil staan. Ook is er nu één kaart voor alle jeugd t/m 15 jaar, zowel dagkaart als campingkaart.

Meest relaxte festival

Mañana Mañana is het meest relaxte festival van Nederland. Dit feest strijkt sinds 2017 neer in en om het wonderschone Kasteel Vorden en wordt georganiseerd in samenwerking met de eigenaresse van Kasteel Vorden en Geldersch Landschap & Kasteelen. Mañana Mañana groeide in Hummelo in vier jaar uit tot een prachtig feest van stoere rockers, oude hippies, leuke meiden, gezinnen en goed volk uit de buurt. Die geweldige vibe wil Mañana Mañana vasthouden. Het prachtige Kasteel Vorden bleek daarvoor uitstekend geschikt. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws