Webster Hall gaat legendarische club nights terugbrengen

Ivo Mollemans | 26 augustus 2019
events

Eén van de beroemdste en meest iconische concerthallen ter wereld gaat een van hun meest populaire avonden weer terugbrengen nadat bezoekers en fans erom vroegen sinds de heropening in april.

Club nights keren terug in Webster Hall

De Webster Hall is al sinds 1886 een begrip in New York en artiesten als Madonna, U2, Tina Turner hebben er opgetreden. Ook verschillende dj’s hebben er concerten mogen houden en de vaste club night op zaterdagavond was een populair uitgaansevenement. Helaas sloot Webster Hall in 2017 en sinds de heropening zijn de club nights nog niet georganiseerd. Toch heeft de organisatie geluisterd naar hun bezoekers, want de club nights gaan opnieuw georganiseerd worden.

LEES OOK: CRRSD Festival is klaar met technokonijntjes en overdreven rave-onzin

Dit werd bekend gemaakt in een video op social media. Wanneer de club nights weer van start gaan is nog onbekend, maar dat deze zeer binnenkort weer georganiseerd gaan worden is zeker. Sinds de heropening hebben onder andere Jay-Z, TroyBoi, Chromeo en MGMT er concerten gegeven en er is vanaf nu dus ook weer nog meer ruimte voor elektronische muziek en acts.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws