CRRSD Festival is klaar met technokonijntjes en overdreven rave-onzin

Ivo Mollemans | 23 augustus 2019
events

CRSSD Festival zal op 28 en 29 september gehouden worden in San Diego en de organisatie is klaar met alle onzin die bezoekers van festivals meenemen. Zoals elk festival is ook hier een lijst met alle spullen die verboden zijn om mee te nemen en daar staan een aantal opmerkelijke, maar begrijpelijke items op.

Lijst met verboden items CRRSD Festival is opmerkelijk

Zo is het verboden om snel een waaier open en dicht te doen waardoor een zeer irritant en hard geluid ontstaat. Dit is iets waar veel festivalgangers het mee eens zijn en de organisatie zet je het terrein af als je hier wel mensen mee gaat irriteren. Ook mag je geen overdreven festival kleding aan zoals je dat bij veel raves ziet. Teveel gekleurde armbanden, bont en andere opvallende kleding is verboden en toegang tot het festival kan geweigerd worden als je toch te overdreven gekleed gaat.

LEES OOK: Er wordt een festival gehouden bij Area 51 en het heet Alienstock

Het is geen hele lange lijst, maar wel eentje met genoeg merkwaardige dingen die ervoor moeten zorgen dat CRRSD Festival geen problemen krijgt met het stadsbestuur. Het festival wil geen rave zijn, maar een normaal evenement en dat is dan ook de voornaamste reden dat ze dit soort dingen verbieden. De line-up van het festival bestaat uit onder andere Fisher, Richie Hawtin, Shiba San, Green Velvet, Amelie Lens, Yaeji, Walker & Royce, Portugal. The Man en Hot Chip.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws