Meet and Greets met Sara Dol tijdens voorjaarsvakantie Beeld en Geluid Den Haag

Partyscene Redactie | 12 februari 2021
events

'Hoe word je beroemd op TikTok? Krijg je veel spullen gesponsord? Maak je ook vrolijke video’s als je eigenlijk niet zo blij bent?' Tijdens de voorjaarsvakantie bij Beeld en Geluid Den Haag geeft online content creator Sara Dol (ruim 2,6 miljoen volgers op TikTok) op woensdag 24 februari antwoord op alle vragen tijdens twee digitale meet and greets. 

Tickets zijn vanaf 12 februari voor € 5-, te koop via denhaag.beeldengeluid.nl. Er is slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar. 

Beroemd op TikTok

Sara Dol is bekend van haar muziekvideo’s op TikTok en voorganger musical.ly. Inmiddels bereikt ze dagelijks maar liefst 2,6 miljoen volgers via het social media platform. Daarnaast speelde ze een van de hoofdrollen in de film De familie Slim (2017) als dochter Vera. 

Tom De Smet, directeur Beeld en Geluid Den Haag: “Influencers zijn voor jongeren de mediahelden van nu. Ze hebben een enorm bereik en daarmee ook een grote invloed. Door kinderen in dit programma de kans te bieden om live in gesprek te gaan met Sara wil ze hen iets leren over de werking van social media en hiermee bijdragen aan mediawijsheid onder haar fans.”

Mediawijze jongeren

Met het digitale programma biedt Beeld en Geluid Den Haag een alternatief voor de reguliere vakantieactiviteiten die die in het museum plaats zouden vinden. De meet and greets liggen bovendien in lijn met de thematiek van het nieuwe mediamuseum, dat zich onder andere richt op de invloed van media op ons dagelijks leven. Zo wil de organisatie van leerlingen en jongeren positief-kritische en bewuste mediaconsumenten en -producenten te maken. De onderwijsworkshops voor het primair en voortgezet onderwijs die in Den Haag, Hilversum en in de klas worden aangeboden, dragen hieraan bij.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws