Nieuwe GTA 5 Halloween update 2021

Partyscene Redactie | 27 oktober 2021
gaming

Ben je liefhebber van Halloween en speel je graag GTA 5? Dan kom jij helemaal aan jouw trekken. Ontwikkelaar Rockstar Games heeft 21 oktober jongstleden namelijk een gloednieuwe Halloween update gelanceerd voor GTA 5. Vorig jaar bracht de ontwikkelaar ook al een dergelijke update uit. Benieuwd naar alle GTA 5 updates?

Hier vind je een handig overzicht. De nieuwste Halloween update is speelbaar op ieder platform. Zodra je de nieuwe update online speelt, ontstaat er een angstaanjagende sfeer in Los Santos. In deze tekst vertellen wij je in grote lijnen wat je van de nieuwe GTA 5 Halloween update 2021 mag verwachten.

Veel overeenkomsten met GTA 5 Halloween update 2020

De GTA 5 Halloween update vond vorig jaar gretig aftrek onder spelers. Niet gek, want hierdoor werd er een nieuwe dimensie toegevoegd aan het spel. Heb je de update vorig jaar ook gespeeld in de online omgeving van GTA 5? Dan sta je waarschijnlijk te popelen om ook de GTA 5 Halloween update 2021 te spelen. Wanneer je begint met spelen, ontdek je al snel dat er veel overeenkomsten zijn met de Halloween update van vorig jaar. Voordeel hiervan is dat je niet meer hoeft te wennen aan bepaalde onderdelen van de 2021 Halloween update.

Nieuwe elementen

Het is overigens niet zo dat Rockstar Games de update uit 2020 letterlijk heeft overgenomen. Nee, want de ontwikkelaar heeft namelijk een aantal nieuwe onderdelen toegevoegd aan de GTA 5 Halloween update 2021. Je kunt bijvoorbeeld ufo’s tegenkomen in Los Santos als je de nieuwste Halloween update speelt. Hier houdt het niet bij op, want er rijden ook zogeheten phantom cars rond in de stad. Deze auto’s worden door niemand bestuurd, maar kunnen mensen toch volgen in het spel. Je kunt ze tussen 21.00 en 05.00 uur (gametijd) tegenkomen. Andere vereiste is dat jij je op de grond moet bevinden om phantom cars tegen te kunnen komen. Loop je rond of rijd je in een auto? Kijk er dan niet raar van op als je ineens gevolgd wordt door een phantom car.

Naast de phantom cars zijn er dankzij de GTA 5 Halloween update 2021 ook zogeheten slashers te vinden in het online spel. Deze bloeddorstige figuren zullen proberen om jou en andere spelers in de lobby te vermoorden. Net als de phantom cars kom je slashers ook alleen tegen tussen 21.00 en 05.00 uur. Je moet je bovendien op de grond bevinden om deze bloeddorstige figuren tegen het lijf te lopen. Je kunt overigens vier verschillende soorten slashers tegenkomen in het spel. Benieuwd wat je allemaal nog meer mag verwachten van de GTA 5 Halloween update 2021? Neem dan een kijkje op: www.rockstargames.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws