Word een meester-moordenaar in Assassin's Creed® Mirage

Partyscene Redactie | 21 september 2022
gaming

Tijdens Ubisoft Forward, kondigde Ubisoft aan dat Assassin's Creed® Mirage, het volgende deel in de Assassin's Creed®-franchise, in 2023 wereldwijd zal lanceren. Daarnaast is de roadmap van de toekomst van het merk onthuld met de volgende twee HD-vlaggenschipgames Codename RED en Codename HEXE als onderdeel van de Codename INFINITY hub, samen met de AAA mobiele game Codename JADE en meer informatie over de samenwerking met Netflix. Assassin's Creed Mirage komt uit op Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation®4 en Luna, evenals op Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Spelers kunnen zich ook abonneren op Ubisoft+* om toegang te krijgen tot het spel.

De ontwikkeling wordt geleid** door Ubisoft Bordeaux, de studio achter de uitbreiding Wrath of the Druids uitbreiding voor Assassin's Creed® Valhalla, nodigt Assassin's Creed Mirage spelers uit om zich onder te dompelen in een schitterend Bagdad uit de negende eeuw op het hoogtepunt van zijn Gouden Eeuw. Het biedt een verhaalgedreven actie-avonturenervaring met een intrigerende coming-of-age verhaallijn, charismatische hoofdpersonen, een majestueuze open stad en gemoderniseerde legacy gameplay gericht op parkour, stealth en moorden. Ze zullen een nieuwe held belichamen, Basim Ibn Is'haq, een eigenzinnige straatdief met een mysterieus verleden, die zich bij de Hidden Ones in Alamut voegt op een zoektocht naar antwoorden. Basim's mentor, Roshan, wordt ingesproken door de Emmy-winnende actrice Shohreh Aghdashloo. Assassin's Creed Mirage is een hommage aan de serie, en een bijzonder eerbetoon aan de eerste Assassin's Creed®. De aankondiging van het spel gaat gepaard met een filmische onthullingstrailer met originele muziek gecomponeerd door Brendan Angelides, die ook de muziekcomponist voor het spel is.

"Voor de 15e verjaardag van de franchise wilden we iets speciaals bieden aan de
spelers en onze community", aldus Stéphane Boudon, Senior Content Director voor Assassin's Page 2 / 4 Creed Mirage. "Assassin's Creed Mirage is een eerbetoon aan de franchise, en met name aan het originele spel. We brengen een moderne kijk op de iconische Assassin's Creed gameplay-ervaring en een diepe duik in de rituelen en leerstellingen van de Hidden Ones. we denken dat zowel oude als nieuwe fans graag zullen spelen". 

Daarnaast zijn de Assassin's Creed Mirage Deluxe Edition en Collector's Case aangekondigd: 

  • De Deluxe Edition: bevat het basisspel, een digitaal artbook en soundtrack, evenals een Deluxe pack met een op Prince of Persia geïnspireerde outfit, adelaar en mount skins, wapens en meer. 
  • De Collector's Case bevat de Deluxe Edition met een hoogwaardig beeldje van Basim (32 cm), een exclusief SteelBook met een door de fans te kiezen ontwerp, een miniboekje, een replica van Basim's broche, een kaart van Bagdad en een geselecteerde soundtrack van het spel. De Collector's Case is verkrijgbaar bij de Ubisoft Store en geselecteerde retailers. 

Fans die Assassin's Creed Mirage vooraf bestellen, krijgen bij de lancering een bonus quest genaamd De Veertig Dieven, waarin spelers de mysteries van Ali Baba's legendarische grot ontdekken.

Sinds de release van het eerste Assassin's Creed-spel in 2007 zijn er wereldwijd meer dan 200 miljoen Assassin's Creed-spellen verkocht. 200 miljoen games wereldwijd verkocht, waardoor het een van de belangrijkste franchises in de video game-industrie. Assassin's Creed Valhalla blijft nieuwe updates en spannende inhoud in het tweede jaar na de lancering. Over een paar maanden lanceren we het Laatste Hoofdstuk, een gratis zoektocht waarin Eivor zich zal herenigen met enkele belangrijke personages, waaronder enkele invloedrijke historische figuren. Er zijn ook speciale beloningen beschikbaar in Assassin's Creed Valhalla vanaf vandaag.

Bovendien werd tijdens de Assassin's Creed Showcase de toekomst van het merk onthuld. De volgende twee HD-vlaggenschipgames, Codename RED en Codename HEXE, zullen deel uitmaken van Codename INFINITY, evenals informatie over de AAA mobiele game Codename JADE, en de samenwerking met Netflix: 

  • Assassin's Creed Codename RED is het volgende paradepaardje na Assassin's Creed Mirage en de toekomst van de open wereld RPG in Assassin's Creed. Het wordt ontwikkeld door Ubisoft Quebec, de studio achter Assassin's Creed Odyssey, met Jonathan Dumont als creatief directeur. Hier zullen spelers een langverwachte setting voor een Assassin's Creed-game kunnen verkennen: het feodale Japan en al zijn shinobi fantasieën.
  • Assassin's Creed Codename HEXE is het volgende vlaggenschip na Codename RED. Het wordt ontwikkeld door Ubisoft Montreal, de bakermat van de Assassin's Creed franchise, met Clint Hocking als creatief directeur.
  • Assassin's Creed Codename INFINITY zal projecten en spelers verbinden door middel van verschillende soorten ervaringen, waaronder uitgebrachte Assassin's Creed-games en de volgende die worden gelanceerd: Codename Red en Codename HEXE, de volgende twee HD-vlaggenschip games. Als onderdeel van Codename INFINITY zal de multiplayer terugkeren als een standalone ervaring in de Assassin's Creed-franchise.
  • Assassin's Creed Codename JADE is een AAA RPG action-adventure game voor mobiele platforms en speelt zich af in het oude China. Spelers kunnen hun eigen personage creëren en het verhaal van de eerste Assassins in China ontdekken. Het spel zal gratis te spelen zijn.
  • De live-action Assassin's Creed serie van Ubisoft Film & Television en Netflix wordt een epische, genre-blending adaptatie van de zeer succesvolle video game franchise. De samenwerking houdt daar echter niet op, want Netflix werkt ook samen aan een exclusief Assassin's Creed-spel dat beschikbaar wordt gesteld op hun platform. 

"Door de 15e verjaardag van de franchise te vieren, wilden we niet alleen onze spelers en de mensen achter het merk eren, maar ook onze ambities voor de toekomst van Assassin's delen. en de mensen achter het merk, maar ook onze ambities voor de toekomst van Assassin's Creed met onze fans delen. We willen het universum uitbreiden en blijven meeslepende, meeslepende ervaringen bieden. We hebben talloze verhalen te vertellen en we willen dat de geschiedenis van iedereen", aldus Marc-Alexis Côté, Executive Producer van Assassin's Creed.
Ga voor meer informatie over Assassin's Creed Mirage naar assassinscreed.com.

Om de 15e verjaardag van het merk te blijven vieren, ga naar assassinscreed15.com. Ga voor het laatste nieuws over Assassin's Creed en andere Ubisoft-games naar news.ubisoft.com. 

*Ubisoft+ op Luna vereist accountkoppeling en een Multi Access-abonnement. Er zijn territoriale beperkingen van toepassing.
**Geassocieerde studio's zijn Ubisoft Montréal, Ubisoft Montpellier, Ubisoft Philippines, Ubisoft Singapore, Ubisoft Sofia, Ubisoft Kyiv, Ubisoft Odessa en Ubisoft Boekarest.
***Definitieve inhoud en releasedatums kunnen worden gewijzigd. Sommige functies zijn mogelijk niet beschikbaar bij de lancering. Inhoud kan zijn: beschikbaar voor aankoop en/of als weggeefactie(s) afzonderlijk naar eigen goeddunken van Ubisoft op elk moment.
****Voorbestellingen momenteel beschikbaar in de Ubisoft Store en bij geselecteerde retailers, binnenkort beschikbaar in de Microsoft Store, PlayStation™ Store en de Epic Games Store.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws