Op zoek naar een toffe acapella? Hier moet je zijn!

Peter Güldenpfennig | 15 september 2015
gear


Niets is zo vet dan een eigen edit of mashup in je mix te gooien en het publiek helemaal los te zien gaan. Je moet dan echter wel weten waar je goede acapella's vandaan haalt. Je kunt ze natuurlijk overal vandaan halen, maar een handigere plek hiervoor is voclr.it.

Deze spiksplinternieuwe website verzamelt acapella's binnen verschillende genres, gesorteerd op toonhoogte en bpm. Je meld je simpelweg aan en je kunt meteen gaan graven tussen de, meestal, acapella's van goede kwaliteit. Als gebruiker kun je ook commentaar geven op acapella's of vragen om specifieke acapella's op het forum.

Acapella-screen

 

Als gratis gebruiker kun je naar hartelust downloaden, alleen kun je acapella's niet vooraf beluisteren. Je kunt er ook voor kiezen om een pro-account aan te maken voor twee pond per maand of vijftien pond per jaar. Enkele voordelen die je krijgt met een pro-account zijn een advertentievrije site en de mogelijkheid een collectie op te bouwen van jouw favoriete acapella's.

Wel plaatsen we kanttekeningen bij de legaliteit van deze site. Waar de acapella's vandaan komen is niet precies duidelijk en ook als je een acapella gebruikt zul je toch echt zelf moeten zorgen dat je het recht hebt om deze te mogen gebruiken. Toch juichen we een initiatief als dit toe, want een centrale plek om toffe vocals vandaan te halen is natuurlijk altijd welkom!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws