Serato gaat samenwerken met Pulselocker voor dj-streaming

Peter Güldenpfennig | 15 oktober 2015
gear


Als digitale dj heb je behoorlijk wat keuze uit kwalitatieve software. Toch springt Serato eruit, omdat zij nooit de essentie van vinyl zijn vergeten. En nu, tijdens ADE 2015, kondigen ze producten aan waar je als dj blij, heel blij van wordt.

Serato gaat samenwerken met Pulselocker, zo maakt het bedrijf bekend tijdens Amsterdam Dance Event. Pulselocker is een streamingservice voor dj’s, dus een samenwerking met Serato ligt voor de hand.

Volgens Serato is het een nieuwe infrastructuur die past bij de route die de software de laatste tijd heeft genomen. Zo maakt de Serato-software content management gemakkelijk en past het bij Pulselocker. En dan met name de enorme library aan tracks die Pulselocker dj’s biedt. Belangrijker is het offline streamen die de service biedt, reden voor Serato om de samenwerking aan te gaan.

Natuurlijk introduceert Serato dit vanwege de interessante features die Serato deze integratie biedt. Dit komt echter niet gratis. Er komen twee versies van de Pulselocker-integratie, de basic-versie die €9,99 per maand gaat kosten en een pro-versie, die €19,99 per maand kost. Met de laatste versie kun je oneindig veel tracks via Pulselocker inladen in Serato. Hoeveel de basis-versie kan streamen is nog niet bekend. Deze service maakt Serato 'zo snel mogelijk beschikbaar'. Dit zou de eerstvolgende update van de Serato-software moeten worden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws