Teufel tilt portable naar een nieuw niveau met de BAMSTER PRO

Peter Güldenpfennig | 21 februari 2017
gear

Als muziekliefhebber wil je overal en altijd kunnen genieten van je favoriete bands en artiesten. Daarbij heb je ruim de keuze uit allerlei bluetooth-speakers. En hoewel dergelijke speakers de laatste jaren meer dan prima voldoen aan de verwachtingen van muziekliefhebbers, haalt de geluidskwaliteit het eigenlijk nooit bij huiskamer-setups. 

BAMSTER PRO

Dat moet Teufel ook gedacht hebben toen ze de BAMSTER PRO ontwikkelden. Deze handzame speaker heeft alles aan boord wat je verwacht van een bluetooth-speaker. Zo heeft het apparaat Bluetooth 4.0 met aptX-ondersteuning aan boord. Tevens heeft Teufel de speaker voorzien van speciale antennes om het ontvangstbereik te vergroten. Dat betekent dat je in een straal van twintig meter audio lossless naar de speaker kunt streamen. 

Het design van de speaker is met een aluminium afwerking stevig en bovendien ook erg mooi. Noemenswaardig is de dial bovenop met tiptoetsen. Het ziet er goed uit, plus je hebt volledige bediening over de muziek. Stijlvol en functioneel dus. De accu in de speaker gaat tot tien uur mee, dus zonder muziek komen te zitten is niet meer aan de orde. Gaaf is trouwens ook dat de speaker tot aan zes gebruikersprofielen onthoudt. Dit betekent dat de speaker ook prima dienst doet in gezinnen met meerdere muziekliefhebbers of wanneer je vrienden hun device aan de BAMSTER PRO willen koppelen. Ben je niet van het streamen, dan gebruik je gewoon de meegeleverde 3,5-mm jackkabel.

Ook is de speaker te gebruiken voor handsfree bellen, hiervoor heeft Teufel een microfoon ingebouwd. Uitgepraat? Dan hang je op en de muziek gaat naadloos verder!

Hoor meer met Dynamore

De echte kracht van de speaker zit ‘em natuurlijk in de kwaliteit van de audio. Speciaal voor draagbare speakers ontwikkelde Teufel de Dynamore-technologie. Dit zorgt voor een breed geluidsveld waardoor het een huiskamer setup eng benadert in geluidsweergave. Tel daar de aluminium fullrange drivers met twee passieve bass drivers op, en je hebt een beest van een speaker  gepresenteerd in een handzame verpakking. Meer over de Dynamore-technologie lees je op de officiële Teufel-blog.

De BAMSTER PRO wordt geleverd met een bijpassende lader en is verkrijgbaar in het zilver of zwart voor 229,99 euro, ondermeer online en in de brandstore in Amsterdam.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws