De SUPREME IN van Teufel heeft het allemaal

Partyscene Redactie | 20 januari 2021
gear

Met de SUPREME IN introduceert Teufel kleine, lichte en kleurrijke earbuds die comfortabel doch stevig in het oor zitten. Hoogwaardige materialen, optimale geluidskwaliteit en handige functies voor dagelijks gebruik maken de SUPREME IN tot de ideale metgezel.

Licht, kleurrijk en praktisch

De SUPREME IN is met 18 gram vederlicht en is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren die de earbuds een stoere touch verlenen. Als de ‘oortjes’ niet worden gebruikt, kunnen ze dankzij ingebouwde magneten aan elkaar worden vastgeklikt en om de nek worden gedragen. De afspeelfunctie wordt daarbij automatisch gepauzeerd. De pasvorm van de SUPREME IN kan met een speciale lus worden afgesteld, zodat de earbuds even comfortabel als stevig in het oor vastzitten. Voor extra grip worden er twee paar siliconen adapters meegeleverd.

Oortjes die in het oog springen

De SUPREME IN is voorzien van grote lineaire HD-drivers van 10,7 mm en kan hoge tonen daarmee zonder vervorming weergeven. De gebalanceerde audiotechnologie zorgt voor een natuurgetrouwe geluidsweergave, ongeacht het muziekgenre. De in vergelijking met in-ear koptelefoons comfortabele pasvorm zorgt voor een luchtig geluidsbeeld dat aan dat van een open over-ear koptelefoon doet denken. Het gebruik van de audiocodecs AAC en aptX draagt bij aan een optimale overdrachtskwaliteit.

Handige functies voor dagelijks gebruik

De muziek kan op simpele wijze worden bediend via de inline kabel aan de rechterkant. De gebruiker kan hier mee ook een spraakassistent (Google of Siri) oproepen of telefoongesprekken aannemen en beëindigen. De cvC-technologie van Qualcomm onderdrukt op slimme wijze het achtergrondgeluid en echo’s voor optimaal verstaanbare gesprekken tijdens het telefoneren. De SUPREME IN biedt een batterijwerkduur tot 16 uur en is daarmee geknipt voor lange dagen en verre reizen.

Teufel Headphones app met equalizer en ShareMe-functie

Gebruikers kunnen met de equalizer in de gratis Teufel Headphones app het geluid aan hun persoonlijke voorkeuren aanpassen. En dankzij de nieuwe ShareMe-functie kan de SUPREME IN geluidsbronnen delen met een tweede SUPREME IN. Op die manier kunnen twee gebruikers op dezelfde beat lopen of samen een film kijken.

Prijs en beschikbaarheid

De SUPREME IN is verkrijgbaar in de kleuren Night Black, Ivy Green, Space Blue, Moon Gray, Sand White en Pale Gold via www.teufelaudio.nl voor een prijs van 119,99 euro. Bij de earbuds worden twee paar siliconen adapters in verschillende formaten en in dezelfde kleur als de SUPREME IN meegeleverd, samen met een reisetui en oplaadkabel.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws