Met deze 5 gadgets ga jij goed voorbereid het voorjaar in

Pieter Hiemstra | 22 maart 2017
gear

Lekker onder een parasolletje op het strand liggen met een volgeladen koelbox naast je. Barbeques en tuinfeesten tot in de late uurtjes. Of misschien rijd je met een vriendengroep heel Europa door in een aftands VW-busje. Met de zonnige dagen in aantocht trekken we straks massaal de weide wereld in. Belangrijk is wel om de nodige juiste gadgets mee te nemen. Je wilt niet eindigen op een parelwit strand om erachter te komen dat je enkel een krakende transistorradio bij je hebt. Wij helpen je een eindje op weg met 5 handige gadgets!

1. JBL Flip 4: één compacte speaker voor grootse feesten

Zin in het organiseren van je eigen festival al chillend op het strand? Dankzij de Connect+ technologie is het mogelijk om tot aan 100 Flip 4-speakers met elkaar te verbinden! Verder hoef je geen ruzie te maken over wie het volgende nummer mag afspelen omdat je twee mobiele apparaten tegelijkertijd kunt aansluiten om de muziek kan bepalen. Met de voice assistant kun je het apparaat besturen. Je hoeft dus alleen maar te roepen! Tot slot hoef je je geen zorgen te maken over kinderen met supersoakers. Het roobuste design zorgt ervoor dat de Flip waterdicht is!

De JBL Flip 4 is nu beschikbaar in de winkel en via de website voor de adviesverkoopprijs van 139,- euro. Hij is verkrijgbaar in zwart, wit, blauwgroen, grijs, rood en blauw. Check it!

2. Teufel Mute BT headphones: genieten in stilte

Soms is het fijn om jezelf volledig af te sluiten van de omgeving. In dat geval is de nieuwste Teufel-headphone iets voor jou. De Mute BT filtert namelijk alle omgevingsruis weg. 

Teufel Mute BT headphones zijn draadloze gesloten headphones voorzien van Active Noise Cancelling (ANC). Je verbindt de Mute BT simpelweg via bluetooth en kunt zo met een volle batterij 28 uur lang geruisloos van muziek genieten en zelfs 50 uur wanneer je ANC hebt uitgeschakeld. Batterij op? No problem. Dan sluit je gewoon het meegeleverde snoer aan om verder te luisteren. 

De Teufel Mute BT is nu verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van € 199,99. Daarbij krijg je ook een vliegtuigadapter, een kabel van 1,35 meter en een Micro-USB-oplaadkabel geleverd.

3. Powerbreather Wave

Voel je als een vis in het water met de Powerbreather Wave. Dankzij dit mooie stukje techniek ben je in staat om onder water te ademen. Niet meer constant naar boven dus om lucht te happen. De Powerbreather trekt zuurstof aan terwijl het je uitgeademde CO2 scheidt. Eén diepe teug lucht voordat je gaat duiken is genoeg om langere tijd onder water te zwemmen. Bij bestelling krijg je verschillende filters, zodat je zelfs in vies troebel water kunt blijven ademen. 

Voor € 89,- heb je hem in huis. Bestel hem hier.

4. Graava actiecamera

Leg je al je vakantiemomenten vast zonder dat je hoeft te monteren met de Graava-actiecamera. Dit kleine apparaatje dat in je binnenzak past neem je overal mee naartoe. De kunstmatige intelligentie indentificeert en selecteert automatisch het beste materiaal. Normaal gesproken kan het wel een uur duren om een fragmentje van één minuut te editen. Niet met Graava. Na een relaxte dag, bekijk je de belangrijkste clipjes om de rest weg te gooien. Vervolgens stel je de lengte van het eindresultaat in, trek je een biertje open en kun je in een hangmat gaan wachten. Uniek is ook dat je materiaal van twee of meer Graava-camera's kunt combineren in één montage. Graava regelt het voor je. Als de fragmenten uiteindelijk klaar zijn, kun je ze delen op social media. Het is dan alleen nog maar wachten tot die likes binnenstromen.

Voor $249,- heb je in de camera in huis! Kijk op deze website voor meer informatie.

5. Kobi Robot Grasmaaier

Bespaar je het zweet en ga niet meer met een grasmaaier door je tuin banjeren. Waarom zou je, als je het ook kunt laten doen door een robot? De Kobi Robitic Lawn Mower is afstelbaar in drie standen. Het kortwiekt je gras en verwijdert bladeren. 's Winters blaast het zelfs vastgekoekte sneeuwresten weg. Je kunt dit hoogwaardig stukje apparatuur dan ook elk seizoen gebruiken. Je kunt hem zelf het werk laten doen via een omgevingsscan en GPS. Ook kan je verbinding maken via een app om de grasmaaier te besturen met je smartphone. Wel zo fijn om geruzie over het verpeste bloemenperkje van je buurvrouw te voorkomen. Tot slot is de Kobi zelfs uitgerust met functies tegen diefstal!

De prijs is nog niet bekend. Wel kun je hem alvast bestellen via deze website!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws