Aan de bak met de sound van Revealed Recordings 

Mark Hofman | 8 juli 2017
gear

Als producer ben je ten alle tijden opzoek naar een goede sound, maar soms is het ook wel zo tof om de tracks van je favo artiesten na te bootsen. Het namaken van de sounds kan lastig zijn, maar met de nieuwe samplepack van Alonso Sound zit je goed. Hiermee maak je namelijk binnen no-time je favoriete Revealed Recordings track na. 

Alonso Sound komt met Revealed Recordings samplepack 

The Sound of Revealed Vol 1. is het nieuwe samplepack van Alonso Sound. In deze verzameling vind je sounds van het label die je producties naar een hoger niveau weten te tillen. Echt origineel is het niet, maar je kan met deze verzameling toch die ene stap maken waar je voorheen misschien moeite mee had. 

Of je nu opzoek bent naar Kics, Fills, Percussie, Drop Stabs, FX, Shakers, Toms of presets: The Sound of Revealed Vol 1 heeft het allemaal te bieden. Om een compleet beeld te krijgen wat je voor je geld krijgt, vind je hieronder een overzicht. 

The Sounds of Revealed Vol. 1 features
1,372 samples in 48Khz/24Bit Stereo PCM .wav format.
256 total presets: 128 Spire presets, 128 Sylenth1 presets.
Library is sorted within multiple categories for easy navigation.
All sounds with discernable pitch labled with exact Key.
Core synthesizer patch mapping and programming.
All presets assigned intuitive modwheel parameters.
All Spire presets assigned all four macro controls for easy tweaking and multiple sound variations.

Aardig wat sounds en presets, maar je moet er ook zeker wel wat voor neerleggen. Voor zo'n €70,- is de hele set van jou. Meer info check je hier. 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws